Despre mine

Neculai Fantanaru

Blogs Home » Edu » Dezvoltare personala » Neculai Fantanaru Leadership

Neculai Fantanaru Leadership

Un Site personal numai au articole despre Leadership.Articole Blog

01. Unde esti -
Un artist veritabil îşi asumă unicitatea marcată de explorarea unui colţ viu din natură, dar cu pecetea pe care providenţa o pune asupra unei imagini simbolice.
02. Imaginea derulată încet a trandafirului de toamnă -
Trandafirul este pecetea unei singure taine, formându-se prin simpla adăugare a unui amănunt subtil într-o formulă artistică inimitabilă.
03. Les valses de vienne -
Învaţă să spiritualizezi tot ce poate să impresioneze sufletul, în sensul ingeniozităţii execuţiei unei opere de artă care poate fi transpusa într-o poveste fascinantă de viaţă.
04. Fondul unei experienţe artistice îndelung repetate -
Este o calitate artistică să ştii să recunoşti un plus de culoare roşie într-o imagine cu fundal patinat în nuanţele unui ataşament pronunţat faţă de Eu-l divin.
05. Lumea văzută în prezenţa trandafirului -
Forma expresivă a unui sentiment de afecţiune este rezultatul recunoaşterii unei prezenţe ingenue într-o ipostază de dulce amintire.
06. Sign your name across my heart -
Împodobeşte-ţi sufletul cu cea mai curată sinceritate înainte să accepţi să faci parte din reali-tatea operei de artă.
07. Delicate -
Un artist grandios ţinteşte spre realizarea unei viziuni ce se îmbină permanent cu inteligenţa unei filosofii derivată din propria-i gândire despre tot ceea ce-l înconjoară.
08. Amintiţi-vă de mine -
Învaţă să te raportezi la un moment de intensă experienţă artistică, imortalizându-l într-un moment decisiv al relaţiei tale cu o fiinţă care te simte şi te imită în tot ceea ce creezi despre ea.
09. Trăirile unui artist fascinat de minuţiozitatea pasiunii lui -
Învaţă să priveşti lumea prin intermediul a ceea ce ai în interiorul tău, pentru că numai astfel poţi vedea realitatea propriei viziuni asupra lumii, în esenţa ei.
10. Estetica în roşu a unui artist fără nume -
Adevărata capodoperă a artei este rezultatul a ceea ce creezi printr-un profund raport de asemănare între ceea ce simţi şi ceea ce exprimi de la înălţimea unei priviri care îşi îngăduie exigenţa de a dezvălui anumite laturi ale realităţii în spiritul unei perspective de tipul „simbiotic”.
11. Cosa Sei -
Leadershipul este miracolul unei creaţii care poate oricând să se angajeze în explicarea legăturii dintre ceea ce se rămâne neschimbat în timp şi ceea ce survine ca o îmbogăţire a experienţei concretului transpusă într-o viziune suprarealistă.
12. Come Vorrei -
Povestea din spatele epicului vieţii este tabloul unei lumi ghicite, interpretate, dar puţin cunoscute, la care trebuie să-i adaugi mereu câte ceva.
13. Uite, primeşte acest trandafir, de dorul unei mângâieri -
Un artist de mare simţire îşi exprimă emoţiile prin schiţa unui tablou cu totul diferit, de unde nu mai poate ieşi odată ce s-a integrat în atmosfera lui.
14. Drumul Trandafirului -
Leadershipul este virtutea de a te înscrie într-o imagine care durează doar câteva secunde să o priveşti, dar care se imprimă în veşnicie.
15. Amintirea unui trandafir se priveşte în altă înfăţişare -
Fii capabil să-ţi recunoşti propriile gânduri şi emoţii în identitatea pe care oricând o poţi “împrumuta” din garderoba naturii.