Despre mine

Belean Maria

- sunt maestru Reiki din 2014 - maestru Karuna, maestru Inforeiki - sunt bioenergoterapeut, am studiai terapia cu ingeri si sacroterapia - t...

Blogs Home » Spiritualitate » Spiritual » Lumină și îngeri - AstharMaia

Lumină și îngeri - AstharMaia

Noi suntem unul

 Sănătate alternativă și holistică 
 
  
  Am încredere…am încredere în curgerea firească a lucrurilor, am încredere în fiecare situație de viață deoarece ea ascunde în spatele ei darul, darul pregătit pentru mine de Bunul Dumnezeu Tata/Mamă. 
Te iubesc Doamne, 
vă iubesc !


Articole Blog

01. Rugăciune către Maica Domnului a Sfântului Nicolae Velimirovici - Sep 28, 2019 7:02:00 PM
Rugăciune către Maica Domnului a Sfântului Nicolae Velimirovici
'' Porumbei albi zboară peste lacul meu albastru, precum Îngeri albi deasupra cerului albastru. Porumbeii nu ar fi albi și nici lacul n-ar fi albastru, dacă Soarele cel mare nu și-ar deschide ochii săi deasupra lor.O, cereasca mea Măicuță, deschide-ți ochiul Tău în sufletul meu, așa încât să pot vedea ceea ce este acolo, ca să pot vedea cine sălășluiește în sufletul meu și ce fel de roade cresc într-însul. Fără ochiul Tău, eu rătăcesc fără nădejde prin sufletul meu, ca un pribeag în noapte, în întunericul nepătruns al nopții. Iar pribeagul din noapte cade și se ridică și ceea ce întâlnește în cale, el numește ”evenimente”. Tu ești singurul eveniment al vieții mele.O, făclie a sufletului meu. Când copilul se află în brațele mamei sale, pentru el nu mai există evenimente. Când mireasa aleargă să-și întâmpine mirele, ea nu vede florile de pe pajiște, și nu aude nici bubuiturile furtunii, nici nu adulmeca mireasma chiparoșilor și nu simte prezența fiarelor sălbatice – ea vede doar chipul mirelui ei; ea îi adulmecă doar sufletul său. Când dragostea se duce să întâmpine dragostea, nici un eveniment n-o întâmpină. Trupul, timpul și spațiul fac loc iubirii. Pribegii fără țintă și oamenii fără de iubire, au evenimente și au istorie. Dragostea nu are istorie, iar istoria nu are iubire. Când cineva își croiește drum spre munte sau urcă pe un munte, fără să știe unde merge, evenimentele îl împresoară, de parcă ele ar fi ținta călătoriei sale.Cu adevărat, evenimentele sunt țelul celor fără de țel și istoria țelul celor fără de cale. De aceea, cei fără de țel și cei fără de cale, sunt blocați de evenimente și se ceartă cu ele. Dar eu, liniștit mă îndrept spre Tine, atât în sus pe munte, cât și în jos spre vale, și evenimente vrednice de dispreț se îndepărtează cu mânie din calea pașilor mei. Dacă aș fi o piatră și m-aș rostogoli de pe munte, nu m-aș gândi la pietrele de care mă împiedic, ci la prăpastia de pe fundul pantei celei abrupte. Dacă aș fi un pârâu de munte, nu m-aș gândi la cursul meu întortocheat, ci la lacul care mă așteaptă. Cu adevărat, grozavă e prăpastia celor îndrăgostiți de evenimentele care-i trag în jos.O, cerească Maică, singura mea iubire, eliberează-mă de robia întâmplărilor și fă-mă robul Tău! O, preastrălucită Zi, răsari în sufletul meu, ca să-mi pot vedea țelul cărării mele încurcate. O, Soare al Sorilor, singurul eveniment din Univers, care-mi atrage inima, luminează-mi cele dinlăuntru ale mele, ca să pot vedea cine a fost învrednicit să locuiască acolo, lângă Tine, ca să pot curăți din mine toate roadele ce par dulci de afară, dar care miros a putreziciune în miezul lor. Amin.''(Una dintre icoanele facatoare de minuni aflate la Athos)

Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!                       Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!
 Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire!
 Namaste!

02. Lecția 9- Cheile lui Enoh- 211 - Sep 9, 2019 6:40:00 PM
Namaste dragii mei!

  Cheia 211 face parte din universurile Fiului care ne explică modul în care codurile biologice ale Rasei Cristice sunt destinate să evolueze în imaginea determinată de Tatăl prin intermediul Fiilor Paradis iar nu prin forțele minore de Lumină. 
   Cheia 211 este una dintre cheile care constituie fundamentul Celor Zece Comandamente.

 Cheia care urmează spre a fi studiată am primit-o duminică 5 mai 2019 la ora 16.22. 
Azi 30 mai 2019 a venit momentul în care să se realizeze conexiunile pentru a primi lecția.  Să vedem ce ne spune această cheie.  
  Pentru analiza acestei chei chem să fie alături o conștiință dragă sufletului meu care este și unul din ghizii mei spirituali: Metatron, pe ghidul meu spiritual EliA și aliații mei de lumină. 
                             Mulțumesc și vă iubesc...
 Cheile viitoarelor 'Greutăți și Măsurători" sunt date în vibrațiile de Lumină ale "Numelor sacre" care sunt greutățile și măsuratorile universului nostru molecular și care trasează energia în alte universuri. Funcția de "meta", prefixul lungimii de undă pentru cunoaștere a universului următor va fi extins grație lungimilor de undă din numele sacru "METATRON". 
 Dacă am putea alinia centrul energetic al câmpului nostru de inteligență cu universul următor al Mai Înaltei Inteligențe, comunicarea directă sau noua lugime de undă vibrationala ar opera cu ceea ce Mai Înalta Inteligență numește "energie Metatronică".    Cuvântul "meta" desemnează "funcția de semi- viață" a lui Metatron care este una dintre Prezențele Creatoare ale YHWH care operează cu programarea științifică aflată în desfășurare în universul nostru.     Puterea lui Metatron stabilește greutățile și măsuratorile creației, ceea ce permite Luminii celei Vii a lui YHWH să răsară în regiuni ale întunericului pentru ca în final acestea să poată accede în domeniile spirituale.   Numele lui Metatron apare în conexiune cu Enoh "Cel ce Inițiază Întru Lumină" și în Întunericul Creației primordiale, el a adus lumilor exterioare Planul Tatălui pentru creație prin alfabete de Lumină.    Aceste chei către noi ceruri sunt revelate printr-un alfabet arhanghelic special a lui Metatron care din punct de vedere istoric este cunoscut în Cabala drept ketav eianyim, "scriere cu ochiul/a ochiului"     Aceste inscripții sunt alcătuite din mici cercuri și linii în formă de flăcări, Este un limbaj de creație prin intermediul căruia sunt proiectate elementele vieții.    Următoarea poză este Ascensiunea și Coborârea Adam Kadmonului prin intermediul Numelor Sacre. 

   Aceste alfabete cosmogonice reprezintă greutățile și măsuratorile consemnate de Enoh.Acest sul original,"Greutățile și Măsurătorile" consemnate de Enoh, s-a întors înapoi la Tatăl pentru a fi promulgat din nou la sfârșitul acestui ciclu temporar de conștiință, atunci când Rasa Adamică va îmbrăca Adam Kadmon.                                                   Acum și Aici este Timpul! 
 Împlinirea directă acestei Conștiințe Originale se va produce odată cu reîntoarcerea Mai Înaltei Inteligențe care va descinde și respatializa Creația Planetară pe măsură ce va evolua. 
   Această carte și în special Acum și Aici această cheie conține cheile necesare pentru declanșarea funcțiilor Metatronice ale Creației.
Ghidul meu spiritual EliA este lângă mine și fără să mai adaug ceva să ne pregătim pentru o meditație foarte puternică, transformatoare care pe fiecare dintre noi ne va propulsa pe frecvente mai înalte de neimaginat și în cadrul căreia vom fi binecuvântați cu multe daruri divine. Multe alte explicațiile necesare vor fi spuse în cadrul meditației.
 Partea Practică   Rugăciune-  Meditație
Meditație de stabilire a "Greutăților și Măsurătorilor" date de vibrațiile de Lumină ale "Numelor Sacre" în corpurile noastre pentru declanșarea funcțiilor Metatronice. 
Meditație foarte puternică primită în dar din partea Ființelor de Lumină Totală,cu ajutorul ghidului meu spiritual EliA  și ajutorul fratelui meu în Lumină: Metatron. 
-Asthar Maia-
 Ca de obicei ne găsim un loc unde să nu fim deranjați. Onorăm acest moment.  Spun de patru ori: Frate Metatron sunt pregătită și am curaj!  
   Să avem încredere că fiecare dintre noi vom fi ghidați de călăuzele noastre din planul subtil al inimii spre această meditație atunci când vom fi pregătiți să facem un salt spre alte nivele de Conștiință. Toate se întâmplă în timpul potrivit fiecărei conștiințe. Dacă tu Acum ești Aici este clar că ești pregătit Om Frumos.     Te iubesc, ești Minunat... Intrăm în starea alfa respirând conștient... inspirăm... expirăm...   Inspirăm, expirăm... Sunt din ce în ce mai liniștită. Este Pace...Iubire...
   Când suntem pregătiți, în echilibru cu noi și cu Întregul spun tare sau în gând:                         Doamne Tată/Mamă Dumnezeu te rog revarsă peste mine Iubirea și Lumina Ta!    Îmi închipui o ușă, un geam sau o poartă care se deschide undeva deasupra mea. Trebuie să fim conștienți că tot ce "ne putem"imagina este REAL. O Lumină puternică începe să curgă spre realitatea mea, are culoarea albă cu inserții aurii...îmi umple întreaga încăpere...este caldă...este minunat... Această Lumină pregătește locul pentru Cei ce urmează să vină. Inspir această lumină în fiecare celulă a ființei mele.     Este Pace, Iubire, Liniște... În stânga mea Îngerul Păzitor zâmbește și îmi prinde mâna dreaptă. Mă simt în deplină siguranță...respir...inspir...  Din privirea Lui înțeleg că sunt pregătită și spun tare sau în gând:   Eu (spun numele) rog frumos să vină Acum Aici lângă mine pe fratele Metatron și Înțeleptul Enoh! 
  De la sursă Lumina începe să aibă inserții violet și verde smarald, zgomotul este metalic și începe să se contureze un corp omenesc... Este Metatron. Ochii scânteiază în mii de culori, corpul impunător degajă Putere, Siguranță, Bunătate, Inteligență și Iubire. 
   Alături se conturează Enoh, are chipul Blând și plin de Înțelepciune. Aerul s-a rarefiat brusc. Sunt multe energii multicolore care mă îmbrățișează, mă purifică... inspir... expir...
Spun tare sau în gând:" Eu(spun numele) sunt Pregătită să integrez în corpurile mele alfabetul arhanghelic specific a lui Metatron conștientă fiind că acest alfabet sunt chei către noi ceruri și sunt pregătită să adaug "pecetea" respirației mele prin vibrația Numelor Sacre la "pecetea" corpului de creație în care voi fi promovată și care se construiește continuu din aceste Nume care refac mulajul lui Adam Kadmon.  Mulțumesc! 

  Fratele Metatron și Înțeleptul Enoh mă privesc cu multă blândețe și simt Curajul și Puterea interioară cum cresc din ce în ce mai mult.  
Sunt pregătită!

  Spun tare sau în gând:" Eu(spun numele) intonez cele șaptezeci și șase de Nume Sacre ale lui Metatron care indică desfășurarea mai Înaltelor Lumi ale Creației ce descind pentru a lucra cu Sămânța lui Adam Kadmon:    Metatron, Tsaftsefiyah, Atropatos, Margash, Tahsasiyah, Tamtamiyah, Adadiyah, Alaliyah, Tsavtsiyah, Tetrasiyah, Kalkelmiyah, Hoveh Hayah, Yehovah Vehayah, Malmeliyah, Shosoriyah, Vehofnehu, Yeshayah, Uvayah, Tsamiyah, Atatiyad, Emekmiyahu, Tsaltselim, Gale Riziya, Sharshiyah, Parshiyah, Shaftiyah, Hasmiyah, Giatiyah, Hayat, Tsahtsehiyah, Zerahyahu, Taftefiah, Geviriyah, Havhaviyah, Duvdeviyah, Yahsiyah, Palpeltiyah, Hashesiyah, Batsran, Veruah, Magirkon, Itmon, Haviyahu, Matsmetsiyah, Tishgash, Mitspand, Midrash, Tishbash, Tsaltseliyah, Zevtiyahu, Miton, Aftigon, Patspetsiyah, Ruah Piskoni, Itativah, Tavg tavel, Galiel, Tatriel, Ozah, Eved, Hadraniel, Estes, Hatspatsiel, Sagmagigrin, Jefefiah, Tsaftsefiel, Avysangosh, Safkas, Saftas, Mivon, Asasian, Zerahiyah, Raseiyah, Amisiyah, Hakham, bibliyah... inspir... expir...
   Spun tare sau în gând:" Eu(spun numele) intonez cele șaptezeci și șase de Nume Sacre ale genealogiei lui Iisus Cristosul care indică desfășurarea sacră a seminției chimice a Omului care accede întru imaginea lui Adam Kadmon pregătit pentru noi cicluri de creație:iisus, iosif, eli, matat, levi, melhi, iannai, iosif, matatia, amos, naum, esli, nagai, maat, matatia, semei, ioseh, iuda, ioanan, resa, zorobabel, salatiel, neri, melhi, adi, cosam, elmadam, er, iosua, eliezer, iorim, matat, levi, simeon, iuda, iosif, ionam, eliachim, melea, mena, matata, natan, david, iese, obed, boaz, sala, naasom, amminadab, ami, esrom, fares, iuda, iacov, isaac, avraam, terah, nahor, seruh, ragau, peleg, eber, sala, cainan, arpaxad, sem, noe, lameh, metusala, enoh, iared, maleleel, cainan, enos, set, adam...inspir...expir...  Spun tare sau în gând:" Eu(spun numele) intonez cele șaptezeci și șase de Nume ale "Generațiilor Omenești"codificate în piatră care sincronizează acele generații istorice ale Omului care vor fi numărate cu Piramida dintre ciclurile de cădere și cele de ascensiune ale Adam Kadmon:menmaatra, menpehtira, zeserkheperurasetepenra, nebmaatra, menkheperura, aakheperura, menkheperra, aakheperenra, aakheperkara, zeserkara, nebpehtira, maatkherura, maatenra, khakaura, khakheperra, nubkaura, kheperkara, shetepabra, sankhkara, nebhaptra, neferarikara, herneferka, neferkaura, ikaura, sneferka onnu, neferkara papysenb, herneferka, neferkara telulu, nekara, sneferka, hermeren, neferkara- khendu, zedkara- shema, neferkara- neby, neferkara, menkara, neterkara, merenra- mehtiemsaf, neferkara, merenra, meryra, userkara, teta, unas, zetkara, menkauhor, ra en eser, neferfra, kakaa, sahura, userkaf, shepseskaf, menkaura, khafra, razedf, khufu, sneferu, neferkar, sezes, teta, zesersa, nebka, zazay, senda, uaznes, baneteren, ka- kau, bezau, kebh, semenptah, merbap, hesepti, ata, atta, teta, mena...inspir...expir...
Tot corpul vibrează...uși închise se deschid...    Comandamente angelice descind din mai înaltul univers pentru ca să mă primească în imaginea lui Adam Kadmon...mă simt ca într-un carusel...energiile sunt foarte puternice...inspir...expir...unii dintre noi pot vedea o imagine a unui sfânt sau sfântă, a unui maestru ascensionat, putem recunoaște un loc, o imagine...inspir...expir...    Adam Kadmon este Corpul de Lumină care conține în sine toate numele-cheie ale creației conferindu-i acestuia abilitatea de a crea creații de super-specie și personalități divine sub formă de entități energetice.    Metatron este "pecetea finală" a tuturor Corpurilor de Lumină care au descins în lumile mai joase.    Eu (spun numele) Acum, Știu că "Mâna Stângă" a Tatălui a coborât grație numelui lui Metatron. Știu că voi ascensiona grație numelor care alcătuiesc "Mâna Dreaptă" Cea Susținătoare.   Acum Înțeleg cuvintele"Tronul Tău este Flacără Arzândă" căci a venit ceasul ca Paznicii Sionului să ridice ochii lor spre Lumina Zilei Eterne și către Pilonii de Lumină. Acestea vor deschide cerurile ca pe o scară alcătuită din raze ce se răspândesc din Piramidă Triunghiulară care descinde și aduce Lumină dătătoare de Viață și Putere. 
  Mulțumesc Doamne Tată- Mamă, mulțumesc fratelui în Lumină Metatron și Bunului Enoh.   Mulțumesc ghidului meu spiritual EliA și aliaților mei de Lumină.  Vă iubesc și vă mulțumesc! 
                                                                               Amin Amin Amin Amin--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pentru momentul final de conexiune a sufletelor propun următorul video:


Pentru aceea dintre dumneavoastră care doresc să achiziționeze cartea în limbă română o găsiți aici: http://maiamariamaia.blogspot.com/2018/12/cartii-cunoasterii-cheile-lui-enoh-dr.html  Tot de aici se pot achiziționa și alte cărți scrise de dl Hurtac precum și CD-uri și DVD-uri cu intonarea numelor sacre.  
Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!                       Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!
Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența prin următorul link: 
https://maiamariamaia.blogspot.com/2019/09/lectia-9-cheile-lui-enoh-211.html

 Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire!
 Namaste!

03. Lecția 8- Cheile lui Enoh- 105 - May 2, 2019 5:57:00 PM
 Cheile pentru universurile Tatălui ne explică cum că Lumile Locuință ale Tatălui sunt conectale la Creatorii Divini care crează noi universuri prin intermediul piramidelor cosmice de lumină.  Deci cheia 105 face parte din Universul Tatălui și este una dintre cheile care care constituie fundamentul Celor Zece Comandamente.
   Cheia care urmează spre a fi studiată am primit-o duminică 31 martie 2019 la ora 10.05.    Am să vă povestesc cum s-a derulat informația. Citeam o altă meditație și eram într-o anumită stare de vibrație și îmi vine în minte :"Oare care este următoarea cheie care va intra în studiu?" și intuitiv primesc mesajul:"Uită-te la oră!"...Este 10.05...  Mulțumesc EliA! 

 În data de 3 april 2019 toată după masa și seara am avut senzația că se apropie ceva, senzație care era tot mai puternică. Nu puteam percepe despre ce este vorba dar o"vedeam" ca pe un perete foarte mare, o energie-informație foarte mare și puternică. Îmi simț-am inima cum bate în stomac. Această senzație a durat până seara următoare în 4 april când am "văzut" patru piloni mari de 12-15m diametru cum au coborât din cer și au fost ancorați în pământ în jurul meu în cele patru puncte cardinale, formând un pătrat având latura de 400-500m. Acești piloni erau străbătuți de mii de fascicule de curenți strălucitori. Am "văzut" piramide care aveau vârfurile luminate de un foc alb de sidef în alocuri pe pământ. Pe cer au început să lumineze Delta, Orion, Pleiade... Undeva acolo sus am "văzut" oameni binecuvântați și parcă erau vopsiți cu o lumină de consistența smântânii, pe piept și frunte... magnific... 

   Am înțeles că acestea erau primele informații bază pentru ceea ce urmează să vină. Știu că această lecție este mult mai mult decât o inițiere...
 Mulțumesc Doamne!   Azi 21 april a venit momentul în care să se realizeze conexiunile pentru a primi lecția.  Acestea spuse să vedem ce ne spune această cheie.  
  Pentru analiza acestei chei chem pe ghidul meu spiritual EliA și aliații mei de lumină. 
                             Mulțumesc și vă iubesc...
  Această cheie face referire directă la programarea conștiintei. Ea ne spune că programarea conștiintei este conectată la Marea Piramidă, menționată în scrierile mistice antice ale Orientului apropiat drept Piatră de Fundament.    Forțele de conștiință  ale Marii Piramide sunt aliniate cu puncte stelare, stații astrofizice antice de Lumină pe Pământ specifice ce operează cu regiuni planetare de distorsiune temporară, ca un tip de energie piramidală.   Cheia către zona noastră astrofizică este aliniamentul "Trei în Unu" al Forțelor de Conștiință din Marea Piramidă, la energiile de distorsiune temporală "Doisprezece și Unul" a piramidelor centrate și controlate de energiile Tron "Mulți și Unul" din Orion și Pleiade. 


  Deși la început am vrut să detaliez cheia mai pe larg, am înțeles că este peste înțelegerea multora dintre noi și (îi mulțumesc ghidului spiritual EliA că m-a îndrumat) toate explicațiile necesare vor fi spuse în cadrul meditației.    Fără să mai adaug ceva să ne pregătim pentru o meditație foarte puternică, transformatoare care pe fiecare dintre noi ne va propulsa pe frecvente mai înalte de neimaginat și în cadrul căreia  vom fi binecuvântați cu o minunată inițiere și multe daruri divine.
 Partea Practică   Rugăciune-  Meditație
Rugăciune/Meditație a conectării Programării Conștiintei la Marea Piramidă cu ajutorul celor doisprezece Străjeri ai Sionului și cu Frățiile Luminii   Meditație foarte puternică primită în dar din partea Ființelor de Lumină Totală,cu ajutorul ghidului meu spiritual EliA ,cei doisprezece Străjeri ai Sionului și cu Frățiile Luminii
-Asthar Maia-

  Ca de obicei ne găsim un loc unde să nu fim deranjați. Onorăm acest moment.  Spun de patru ori: Sfânt Sfânt Sfânt Este Domnul Oștirilor! 
   Să avem încredere că fiecare dintre noi vom fi ghidați de călăuzele noastre din planul subtil al inimii spre această meditație atunci când vom fi pregătiți să facem un salt spre alte nivele de Conștiință. Toate se întâmplă în timpul potrivit fiecărei conștiințe. Dacă tu Acum ești Aici este clar că ești pregătit Om Frumos.     Te iubesc, ești Minunat... Intrăm în starea alfa respirând conștient... inspirăm... expirăm...   Inspirăm, expirăm... Sunt din ce în ce mai liniștită. Este Pace...Iubire...  În timpul meditației îmi închipui că am o rochie/cămașă  albă simplă, lungă, și stau cu mâinile împreunate în dreptul inimii ca semn de adâncă smerenie și respect. Inspir... expir...  Îmi imaginez în palma dreaptă un cristal Urim, iar în palma stângă un cristal Thummim. Le simt duritatea, culoarea și sunetul. Să nu uităm că aceste cristale sacre sunt vii, inteligente.    Când suntem pregătiți, în echilibru cu noi și cu Întregul spun tare sau în gând: Eu (spun numele) cer să fiu conectată cu Frățiile Luminii Aici si Acum!    Pot să vizualizez noi rețele de lumină care se formează prin intermediul cristalului Urim între mine și Frăția Luminii. Energia se mișcă circular din ce în ce mai repede. Lumina este tot mai strălucitoare. Acum vizualizez că din palma mea stângă prin intermediul cristalului Thummim o energie de culoarea platinei înconjoară rețeaua de lumină  albă- aurie nou formată. Mâinile vibrează. Las câteva secunde să se umple de energie toate liniile și coloanele nou formate. Inima înaltă se scaldă într-o baie de iubire.  Ei simt chemarea mea și instantaneu crează un canal de Lumină care se întoarce spre mine. Această Lumină o putem vizualiza cam de 2m diametru care ne scaldă și ne umple. Inspir...expir...    În acest moment ne pregătesc pentru următorul pas al meditației...simt cum totul se rarefiază în jurul meu și în mine, sunt tot mai liniștită... inspir... expir...  Acum spun tare sau în gând: Eu (spun numele) chem Acum Aici pe cei doisprezece Străjeri ai Sionului pentru a mă ajuta să ancorez, să polarizez Pilonul de Lumină în structurile mele(spun numele) ce guvernează Totul.   De la mine pleacă doisprezece canale de Iubire și Lumină spre cele doisprezece zone de distorsiune temporară. Aceste doisprezece zone de distorsiune temporală poate fi folosită pentru transferarea "realității fizice" într-o mai înaltă realitate a inteligenței universale. Străjeri  Sionului aud chemarea mea, dornici să ajute fiecare conștiință care vrea să evolueze, trimit instantaneu doisprezece canale de Lumină albastre electric spre mine. Conectarea este foarte puternică, mă învăluie și spiralat deasupra chakrei coroanei ajung în glanda pineală și este distribuită instantaneu în tot corpul. Albastrul îmi umple toate corpurile care vibrează din ce în ce mai tare. Inspir... expir...  Această energie albastră conține multe coduri de reajustare a corpurilor mele pentru a mă putea deplasa în siguranță spre alte nivele de conștiință.    În jurul meu doisprezece sfere de Lumină Albastră sunt din ce mai dense și se conturează doisprezece Ființe de Lumină Totală care sunt Străjerii Sionului. Ochii lor strălucesc în mii de culori, privirea lor este blândă și tot odată hotărâtă și puternică, corpul este de Lumină albastră translucidă.  Din veșmintele lor se formează un vârtej de Lumină albastră care mă înconjoară și curge din toate părțile pe podea până la mine ca un covor formând o merkaba. Toate corpurile mele vibrează puternic. Înțeleg din privirea lor trebuie să spun tare sau în gând: Eu (spun numele) sunt de acord Acum și Aici să ajung în Marea Piramidă!   Am Încredere,  sunt Hotărâtă, Puternică și am Curaj! Împreună cu merkaba nou formată ne apropiem de Marea Piramidă. Acum recunosc cei patru piloni de Lumină din viziunea care am avut-o în 4 april și care sunt în jurul piramidei. Cei care pot "vedea" îi "văd". Instantaneu suntem proiectați în sala inițierilor, din Marea Piramidă. Aici mai sunt grupuri de oameni ca mine ajunși și ei aici în această mare "călătorie". Camera la nivel energetic este rotundă și are imprejur doisprezece gemulețe fără geam, de fapt sunt găuri prin care intră doisprezece surse de lumină de la cele doisprezece zone de distorsiune temporară iar deasupra unde ar trebui să fie un tavan nu este nimic. Se vede cerul și aerul/energia mișcătoare în mii de culori.    Totul este într-o continuă mișcare și vibrație. Cei doisprezece Străjeri ai Sionului se adună spre mijlocul camerei, unde se află un cristal de cuarț cam de doi m înălțime, oval și de culoare albastră. Totul în acest cristal se mișcă.     Lângă Marele Cristal se află Enoch, Thot și Prințul Metatron, și lângă ei se alătură și Străjerii Sionului.  Toți împreună ridică mâinile și Marele Cristal începe să strălucească tot mai puternic. Căldura emanată este tot mai mare.    Din privirea Lor înțeleg că trebuie să spun tare sau în gând:    Eu (spun numele) sunt pregătită și îmi doresc Aici și Acum Măreția Luminii mele și tot Ceea ce Eu Sunt!  Din Marele Cristal pornesc multe raze de lumină spre toți cei din sală. "Văd" o rază de Lumină albastru perlat cum se apropie de mine și pătrunde în inima înaltă. De aici instantaneu reverberează în toate corpurile.  Corpul vibrează puternic...este minunat...Inspir...Expir... Cu inima deschisă și plină de iubire îmbrățișez toate aspectele mele din toate direcțiile Timpului cât îmi este mie îngăduit Aici și Acum. Trăirile sunt puternice.  Mă simt ca într-un carusel de urcușuri și coborâșuri, resetari, recladiri, armonizări. Mă las dusă de val și Accept totul ca și cum aș fi într-o cădere lină...într-o apă albastră... inspir...expir... se așterne Liniștea... este Tăcere....Două mâini puternice de Lumină mă prind și urc cu viteză în Aici și Acum...Se aude clar intonarea numelei sacru: Elohim... Elohim...Elohim...    Thot își mută atenția spre mine și se apropie. În mână are un artefact, un simbol care pare de fier. Simbolul se aprinde, pare că arde.    Înțeleg că trebuie să spun cu glas tare sau în gând: Eu (spun numele) sunt de acord ca Aici și Acum să primesc Inițierea Marii Lumini și Tot Ceea ce Eu Sunt, toate după voia Tatălui!   Thot apropie simbolul de fruntea mea și simbolul se impregnează pentru Eternitate. Știu...simt că Știu și Înțeleg din ce în ce mai multe ca și cum văluri cad...    Are loc o deschidere puternică de conștiință pe mai multe nivele, pe mai multe straturi. Recunosc multe din Înțelegeri. Simt o mare Responsabilitate că se naște în sufletul meu. Simt Puterea...a Ceea ce Eu Sunt...inspir... expir... Corpul vibrează puternic. Este un moment sacru pe care eu (spun numele) îl onorez... inspir...expir...    Înțeleg că nu mai "văd" prin ochii mei fizici, ci prin perspectiva unei divinități. Am conștientizat că am primit și conectarea cu ochii lui Horus. Privesc spre Thot care zâmbește și intuitiv "aud" cum îmi spune: Da (spun numele) ai primit și inițierile lui Horus activate în matricea terestră! ...  Sentimentul copleșitor de autocunoaștere prinde viață în acest Acum Aici și totodată Realizez Măreția Momentului, ridic capul și spun tare sau în gând: Eu (spun numele), promit Aici și Acum să fiu în eternitate servul Tău Doamne, să fiu un instrument prin care  să se realizeze planul Divin. Mulțumesc și te iubesc Tată/Mamă Dumnezeu...   Thot se apropie de Cristal și împreună cu ceilalți cântă și intonează nume sacre. Cele doisprezece zone de distorsiune temporară trimit Lumină spre Marele Cristal. O coloană de Lumină urcă din Marele cristal în sus. Cei patru piloni din exteriorul piramidei se luminează, vibrează și se unesc într-un punct undeva mai sus. Coloana de Lumină din cristal ajunge la punctul unde se unesc cele patru coloane. De aici se desprind trei coloane de lumină cu următoarele destinații: Mintaka(delta), Alnilam(epsilon)și Alnitak(zeta), care sunt puncte de control centrale de "programare pozitivă" folosite de Elohimi.   Ființele de Lumină din jurul Cristalului se întorc spre noi și din privirea lor înțeleg că trebuie să spun tare sau în gând: Eu (spun numele) sunt pregătită ca prin intermediul energiilor lui Orion, să ajung în Pleiade, acesta fiind unul din centrele- cheie de propagare a Luminii.    Din interiorul Cristalului se deschide o "ușă" ovală unde suntem toți cei prezenți invitați. În interior spațiul pare mult mai mare și urcăm cu o viteză uluitoare. Pereții imaculați emană Lumină caldă. Acum îmi privesc mâinile, sunt de un albastru perlat...este minunat...Ajungem..."Ușa" se deschide și în fața noastră este o cameră imensă de cristal translucidă și suntem întâmpinați de o ființă cu ochi mari de o Bunătate și Lumină dincolo de Înțelegere. Suntem conduși spre centrul camerei unde sunt zeci de alte Ființe de Lumină. Toți sunt bucuroși să ajute și să susțină conștiințe.    Comandantul Ashtar ne urează Bun venit. Urmează o ceremonie și fiecare dintre noi știm unde trebuie să stăm. Toată lumea își ocupă locurile. Momentul este solemn. Îmi aud numele și înaintez în fața Ființelor de Lumină. Din privirea comandantului Ashtar înțeleg că trebuie să spun tare sau în gând: Eu (spun numele)sunt de acord să primesc Razele Creative ale Cosmosului trimise de Tatăl/Mamă Dumnezeu.     Comandantul Ashtar activează din mâna dreaptă o Lumină ca un laser care mă scanează. Această lumină activează cele doisprezece spirale din ADN-ul meu. Simt fiecare activare a unei spirale ca un clic, însoțită de o puternică eliberare de Înțelegere și Reamintire. Este minunat... inspir...expir...    Acum știu că am misiunea principală de a îmi reaminti Cine Sunt eu cu Adevărat și prin această Reamintire să contribui la Eliberarea Rasei Umane.    Toți cei din sală încep intonarea numelui sacru: Kodois Kodois Kodois Asonai Tsebayoth, care înseamnă: Sfânt Sfânt Sfânt este Domnul Oștirilor.    Mă simt puternic/puternică, îmi înțeleg misiunea... sunt iubire Pură, sunt Lumină, Sunt Ceea ce Sunt!  Acum înțeleg, acesta este momentul cu mirungerea pe care am avut-o în viziunea din 4 april.    Este minunat...Inspir...expir... Spun tare sau în gând: Eu (spun numele) mulțumesc pentru Razele Creative ale Cosmosului trimise de Tatăl/Mamă Dumnezeu, mulțumesc pentru Înțelepciunea derivată din Lumile cele mai de sus care unifică corpurile mele de lumină, mulțumesc pentru Aducerea Aminte.     Această Înțelepciune revelează cum anume eu (spun numele) pot participa atât în mai înaltele lumi de Lumină cât și în această lume fizică a realității.   Enoh se apropie și îmi pune în mâna stângă un pergament. Îmi ia mâna și o cuprinde în mâinile lui. Pergamentul se topește și intră în structuri. Mulțumesc!  Enoc zambeste multumit.   Thot se apropie și îmi pune la gât un pandativ cu o bufnită simbol al Înțelepciunii celei vii și îmi spune intuitiv: Fiecare conectare cu acest pandativ îți aduce o mare Înțelegere și Înțelepciune, să îl folosești cu mare discernământ!  Îl privesc în ochi și îi șoptesc: mulțumesc!    Suntem conduși spre "ușa" pe care am venit, și ne întoarcem în Marea Piramidă. De aici sunt condusă de Străjerii Sionului înapoi în încăperea mea. Mulțumesc și vă iubesc!       Acum Aici Știu, mi-am Amintit ... Simt cum sufletul meu avansează, devin parte a fericitei participări și împărtășirii întru"Pacea cea Dinăuntru" a măreței uniri a "Cinei celei Dintâi"care are loc Acum între Fratiile Omului și Fratiile Luminii.    Construind pacea și armonia unul cu celălalt , fiecare dintre noi contribuie la Împărăția de Lumină din cadrul unității de Universuri, Cosmosuri și Lumi Planetare, Tată- Fiu- Shekinah. 
   Mulțumesc lui  Enoch, Thot și Prințului Metatron. Mulțumesc celor  doisprezece Străjeri ai Sionului și Ființelor de Lumină care m-au ajutat și m-au ținut de mână pe parcursul acestei meditații. Mulțumesc ghidul meu spiritual EliA și aliaților mei de lumină.  Vă iubesc și vă mulțumesc! 
Vă iubesc frați întru Lumină!
Această rugăciune/ meditație este un cadou divin pentru noi, fii și fiice a Dumnezeului Cel Viu                                                                      Amin Amin Amin Amin-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pentru momentul final de conexiune a sufletelor propun următorul video:
Pentru aceea dintre dumneavoastră care doresc să achiziționeze cartea în limbă română o găsiți aici: http://maiamariamaia.blogspot.com/2018/12/cartii-cunoasterii-cheile-lui-enoh-dr.html  Tot de aici se pot achiziționa și alte cărți scrise de dl Hurtac precum și CD-uri și DVD-uri cu intonarea numelor sacre.  
Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!                       Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!
Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența prin următorul link: 
https://maiamariamaia.blogspot.com/2019/05/lectia-8-cheile-lui-enoh-105.html

 Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire!
 Namaste!


04. Diamantul de pe Planeta Iubirii și Asthar Maia - Apr 6, 2019 10:35:00 AM
 -Luca, vii să mergem la apă?
 Imediat se întoarce și toată fața lui radiază. Știe ce înseamnă să mergem la apă. Aleargă spre mine și mă prinde de mână, o ia înainte și nerăbdător mă trage spre poartă.
  "Hai!"
  Mânuța lui mică este caldă și pornim hotărâți spre pârâu. După ce trecem strada mă lasă de mână. Știe drumul... Până la pârâu sunt cam 100m. Ajungem și mă așteaptă, mă trage în jos să mă așez. Eu îl așez lângă mine. Stă câteva secunde, se ridică și se așează în brațele mele. Mica cascadă este superbă.
-Este frumoasă apa...
 Luca se întoarce și zâmbește. Rămâne cu privirea uitată spre apă. Gândurile lui sunt departe spre o altă lume.
  "De unde vin eu este doar iubire!" 
 -Știu...poți să îmi povestești,"te aud"!
  "Știu că mă auzi...Am fost ales să vin pe Planeta Albastră împreună cu mulți alți frați și surori și toți am venit pe mii de raze de Lumină în familiile alese de noi!" 
  -Mulțumesc că ne-ai ales pe noi, mulțumesc dragul meu drag! 
  "Cei de pe planeta mea sunt îngrijorați de cantitatea de energie negativă emanată de conștiințele de pe această planetă, energie ce afectează toate planetele" 
-Mintea și inima ta este plină de iubire!
   Îmi prinde mâna dreaptă cu ambele mânuțe și mă strânge.
"Sunt ambasadorul iubirii și speranței ancorată în familia mea de pe această planetă , sunt liantul care conduce din întuneric în lumină, sunt o carte deschisă din care curg fluide de Înțelepciune, Cunoaștere și Transformare, doar că Sunt Ceea ce Sunt este Totul în această Misiune de Lucrător în Lumină.  
  Deși am citit mult legat de ajutoarele venite din mai Înaltele dimensiuni pentru a ancora Semințe ale Iubirii și Cunoaștere mă surprinde acest dialog interior.
 "Nu fi surprinsă!"
   Se întoarce spre mine cu o privire gravă.
-Conștiința Cristică și manifestarea Dumnezeului cel Viu este o alegere și mulți nu știu cum să o facă! 
 "Nu știu, este adevărat... Tatăl este Lumină și Iubire infinită, dacă noi o manifestăm prin puterea exemplului și cei din jur o vor face. Iubesc, mă iubesc te iubesc... 
-Și eu iubesc, te iubesc și mă iubesc. Mulțumesc îngeraș! 
Lacrimile curg lin pe față, mă simt așa Binecuvântată. Luca mă privește în tăcere, înțelege...
  
   Foarte mulți copii speciali, deosebiți vin pe planeta noastră pentru a da valoare. Simpla lor prezență ne deschide inima spre Iubire și Lumină.
 Acești copii au abilități psihice, emoționale, dau dovadă de capacități tămăduitoare, sunt sensibili și în speciali senzitivi, ceea ce înseamnă că pot simți conștiința colectivă.
  Nu putem ascunde nimic de acești copii, nu îi putem minți, ei știu adevărul, știu ce avem în gânduri, în inimă. Au ochii mari, pătrunzători și sunt înțelepți.
   Acești ochi se fixează hipnotic în ochii noștri și sufletul nostru se dezvăluie în fața lor așa cum este cu adevărat, ei "văd" adevărul, ne cunosc mai bine decât ne cunoaștem noi.
  Aduc cu ei semințele Păcii, Iubirii și Luminii care vor constitui Fundamentul Noi Ere, Noului Pământ. 

   Mulțumesc Doamne pentru acest Dar minunat, Mulțumesc Luca! 
 (Acest dialog interior între două conștiințe a avut loc în data de 31 martie 2019 după masa.)


 Pentru momentul final de conexiune a sufletelor propun următorul video:Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!                       Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!
Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența prin următorul link: 
https://maiamariamaia.blogspot.com/2019/04/diamantul-de-pe-planeta-iubirii-si.html

 Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire!
 Namaste!
05. Lecția 7- Cheile lui Enoh- 305 - Mar 24, 2019 7:20:00 AM
Namaste dragii mei!

  Cheia 305 face parte din universul Shekinah, care explică cum darurile cele spirituale ale Sfântului Spirit/Duh vor fi conferite Rasei Cristice astfel încât Omul spiritual să poată lucra  în mod direct cu "ființele în întregime/cu desăvârșire de lumină".

  Înainte să încep descifrarea acestei chei aș vrea să aduc în prim plan un șir de evenimente care au avut un factor decisiv în pătrunderea tainelor chei. În seara zilei de 8 martie am primit informația cu privire la următoarea cheie care trebuie să între în lucru- cheia 305. Câteva zile după această zi tot așteptăm să vină momentul în care să se realizeze conexiunile pentru a primi lecția. Nu se întâmplă nimic până în data de 19 spre 20 martie când am avut un vis lucid și am înțeles. 

 Să vă povestesc visul:  
 Începând de seara am avut stări de rău și cumva am adormit. Am visat că eram într-o cameră suspendată la mare înălțime. Camera avea un diametru de 6-8m și era rotundă iar de jur împrejur erau geamuri mari până în podea. Pe geam puteam vedea cum așezările erau tot mai mici. Camera se sprijinea pe o țeavă sau un trunchi cam de 0.5m grosime. Prin geamuri se vedea doar Lumină. De jur împrejur în cameră erau 7 mese dreptunghiulare, iar în mijloc era liber.  

  În cameră cu mine era Enoch și ghidul meu spiritual EliA. Toți trei eram preocupați cu anumite sarcini. În momentul în care simțeam că energiile erau prea puternice ieșeam din vis. Mi-am dat seama că este un vis de re-re-reajustare a anumitor energii și am intrat iar în vis. Acest episod s-a repetat de câteva ori până dimineața. Miercuri dimineața m-am trezit cu o durere de cap și o stare de letargie și aș fi tot dormit. Mi-am dat seama că tot ce am primit necesită un timp de integrare. Am încercat să-mi fac o cafea dar îmi era rău și de miros, deci post negru. Am mulțumit Divinității pentru tot ce mi se întâmplă și așa a trecut ziua și seara până noaptea la trei.  
 Ideea este că pentru o mai Bună Înțelegere a anumitor lucruri care sunt cuprinse în misiune, Ființele de Lumină Totală, Ghizii și ajutoarele noastre ne susțin energetic și noi primim multe astfel de racordaje în vise sau conștient.  
   Aceste energii din visul meu erau identice cu energiile de la cursul dl Hurtac. La curs pentru o mai bună Înțelegere a informațiilor pe care urma să le primim se făcea o meditație care constă din intonarea Numelor sacre care erau alese cu grijă de dl Hurtac și susținută de Enoch, Prințul Metatron și multe alte Ființe de Lumină Totală, prin care eram ajutați să Înțelegem Tot Ceea ce Este în următoarea oră. O fost copleșitor și minunat... 
   Așa am înțeles pe deplin că această cheie- 305 necesita o astfel de experiență pentru o mai Bună Înțelegere a anumitor lucruri în ceea ce constă această lecție. Este uimitor... Multumesc Doamne!
    
   Acestea spuse să vedem ce ne spune această cheie.  
  Pentru analiza acestei chei chem să fie alături pe ghidul meu spiritual EliA și Aliații mei de Lumină. 
                             Mulțumesc și vă iubesc...
Cheile Luminătorilor viitori sunt Gloriile Tronului Minții Celei Creatoare care are o măsură pentru toate măsuratorile:  Kodoish Kodoish Kodoish Adonai Tsebayoth!  Sfânt Sfânt Sfânt Este Domnul Oștirilor! 
  În sânul Infinitelor Glorii ale Tronului Tatălui există un cântec celest folosit în toate mai înaltele ceruri pentru a- L slăvi pe Tatăl. Este vibrația Sfântului Spirit/Duh care conferă putere tuturor inteligențelor vii ale lui Dumnezeu furnizându-le o formă de salvare. 
  Kodoish Kodoish Kodoish Adonai Tsebayoth este salutul mai înaltelor Frății care lucrează în mod colectiv ca Energii ale Oștirii lui YHWH. Acest sunet sacru folosit în Divinația Lumilor Noi este legat de Puterea Creației   Acest cântec este măsurătoarea ciclului și pulsația tuturor stadiilor de materie/ radiație dar îndeosebi rezonanță, acesta fiind factorul comul care unește nivelele vibraționale mai joase cu mai înaltele nivele ale creației. Până și bătaia inimii omenești, cu ceasul său biologic, este fixată conform funcției:  Kodoish Kodoish Kodoish Adonai Tsebayoth.   Este uluitor să aflu că acest Cântec Sfânt operează între mine și Sinele Superior, în plus energia- Lumină creată de acest Cântec facilitează experiențe cu energia care provine direct de la Maeștri de Lumină care servesc pe YHWH.    Dl Hurtac explică detaliat legătura dintre sunetul cosmic și relația sa cu spectrul cromatic care divizează aceste octave adiționale de sunet dincolo de amplitudinea obișnuită a octavei.    Deși la început am vrut să detaliez cheia mai pe larg, am înțeles că este peste înțelegerea multora dintre noi și (îi mulțumesc lui EliA că m-a îndrumat) toate explicațiile necesare vor fi spuse în cadrul meditației.    Fără să mai adaug ceva să ne pregătim pentru o meditație foarte puternică, transformatoare care pe fiecare dintre noi ne va propulsa pe frecvente mai înalte și prin Perseverență și Experiența acumulată vom dobândi Veșmântul de Lumină.           Partea Practică   Rugăciune-  Meditație
Meditația Puterii Vibrației Sfântului Spirit/Duh: Kodoish Kodoish Kodoish Adonai Tsebayoth, cu arhanghelii Mihail, Gabriel, Rafael si Uriel
Meditație foarte puternică primită în dar din partea Ființelor de Lumină Totală,cu ajutorul ghidului meu spiritual EliA, arhanghelii Mihail, Gabriel, Rafael, Uriel și aliaților mei de Lumină. 
-Asthar Maia-

  Ca de obicei ne găsim un loc unde să nu fim deranjați. Onorăm acest moment.  
   Spun de patru ori: Sfânt Sfânt Sfânt Este Domnul Oștirilor! 
   Să avem încredere că fiecare dintre noi vom fi ghidați de călăuzele noastre din planul subtil al inimii spre această meditație atunci când vom fi pregătiți să facem un salt spre alte nivele de Conștiință. Toate se întâmplă în timpul potrivit fiecărei conștiințe. Dacă tu Acum ești Aici este clar că ești pregătit Om Frumos.     Te iubesc, ești Minunat... Intrăm în starea alfa respirând conștient... inspirăm... expirăm...  Unii dintre noi au nevoie doar de câteva secunde pentru a intra în starea alfa, alții au nevoie de mai mult. Inspirăm, expirăm... Sunt din ce în ce mai liniștită. Este Pace...Iubire...  În timpul meditației îmi închipui că am o rochie/cămașă  albă simplă, lungă, și stau cu mâinile împreunate în dreptul inimii ca semn de adâncă smerenie și respect. 
  .Când suntem pregătiți, în echilibru cu noi și cu Întregul spun tare sau în gând:  Arhanghel Mihail, te rog frumos vino Acum Aici lângă mine!  Arhanghelul Mihail al cărui nume înseamnă "Cel ce este ca Dumnezeu" este a șasea sefiră TIFERETH, reprezentând Frumusețea Divină.     Camera se umple cu o energie albastru violet și auriu și lângă mine se conturează un corp omenesc înalt până în tavan. Un val puternic de căldură mă umple, mă purifică și îmi întregește Puterea Interioară Divină.  Spun tare sau în gând: Arhanghel Mihail te rog frumos dizolvă/ curăță tot ce nu am nevoie din toate corpurile mele pentru a putea păși în Grația acestei meditații. Tot corpul vibrează puternic și se așează Liniștea, Pacea în sufletul meu...    Arhanghelul Mihail se așază în dreapta mea și rămâne lângă mine pe tot parcursul acestei meditații. Mulțumesc și te iubesc! 
  Acum spun tare sau în gând: Arhanghel Gabriel, te rog frumos vino Acum Aici lângă mine! Gabriel înseamnă "mesagerul lui Dumnezeu" și reprezintă a noua sefiră în Arborele Sefirotic, manifestând pe IESOD.  Camera se umple cu o energie galbenă translucidă și lângă mine se conturează un corp omenesc înalt până în tavan. Inspir această energie în fiecare celulă și particulă a corpurilor mele.  Spun tare sau în gând: Arhanghelul Gabriel, care ești Zorii Zilei Divine, ajută- mă să pășesc fără teamă în Noua Viață Pură înlesnind comunicarea cu Mai Înaltele Conștiințe și Ființe de Lumină Totală. Dezvăluie-mi Înțelesul Vieții!   Arhanghelul Gabriel se așază în stânga mea și rămâne lângă mine pe tot parcursul acestei meditații. Mulțumesc și te iubesc! 
   Acum spun tare sau în gând:
  Arhanghel Rafael, te rog frumos vino Acum Aici lângă mine!
Rafael, Prințul Vindecărilor reprezintă a opta sefira în Arborele Sefirotic și îl manifestă pe HOT.    Camera se umple cu o energie verde translucidă și în fața mea se conturează un corp omenesc. Inspir această energie în fiecare celulă și particulă a corpurilor mele și spun tare sau în gând: Arhanghel Rafael care ești Prinț al Focului Sacru, fii Inspiratorul și Învățătorul meu, Umple Vasul cu Focul Sacru Acum Aici!    Arhanghelul Rafael întinde cu mâna dreaptă un potir în fața mea, eu îl iau și înțeleg din privirea Lui că trebuie să beau tot "conținutul". Îl iau cu ambele mâini și sorb încet. Transformarea este trăitoare și simt înghițiturile fierbinți și instantaneu tot corpul se încălzește și eman căldură...este minunat...   Parcă nu mai îmi simt corpul, Sunt Ușoară ca un fulg, Sunt Puritate, Iubire, Liniște și Pace. Arhanghelul Rafael se așază în spatele meu și rămâne lângă mine pe tot parcursul acestei meditații. Mulțumesc și te iubesc! 
 Acum spun tare sau în gând:
  Arhanghel Uriel, te rog frumos vino Acum Aici lângă mine!
Uriel- Lumina lui Dumnezeu reprezintă a zecea sefira în Arborele Sefirotic și îl manifestă pe MALKUT- sefira Împărăției Fizice.     Camera se umple cu o energie Galben aurie și se conturează un corp omenesc. Inspir această energie cu toată puterea mea și o resimt în fiecare celulă.     Spun tare sau în gând: Arhanghel Uriel, tu cel care aduci Lumina Lui Dumnezeu cu fiecare Conștientizare a mea (spune numele), te rog fii Ghidul meu în dezvăluirea Cunoașterii din această Meditație și prin ea să mă ajuți în dobândirea Hainei de Slavă!   Uriel mă privește cu drag și cu mâna desenează în fața Lui și a mea un disc de Lumină densă aurie. Când este suficient de calibrată pentru Binele meu Suprem o ridică și tot corpul meu este trecut prin ea ca și cum aș fi scanată. Simt valurile de energie cum vibrează în tot corpul. Este minunat, mă simt Curată și Ușoară... Arhanghelul Uriel se așază în spatele meu lângă Rafael și rămâne lângă mine pe tot parcursul acestei meditații. Mulțumesc și te iubesc! 
 Nu trebuie să știm exact ce curățări, echilibrări și energizari face fiecare Arhanghel. Ei știu pentru ce trebuie să fii pregătit, știu ce au de făcut. 
   Acum suntem pregătiți.   Am ales următoarea înregistrare audio pentru intonarea Numelui Sacru al acestei meditații.      Kodoish, Kodoish, Kodoish, Adonai Tsebayoth
 În fața noastră consistența luminii multicolore devine mai densă și se conturează două Roți întrepătrunse Vii cam de 1.6m diametru. Urc pe aceste roți și în fața noastră se deschide o dimensiune. Este ovală cam de 2.5m înălțime. Cumva suntem aspirați de acest vortex, este ca un topogan...Totul este lin. Viteza crește instantaneu și pereții tunelului devin albi imaculați strălucitori. deși viteza este mare impresia este de oprire a Timpului, este parcă încremenit. Arhanghelii pierd din forma conturului omenesc și corpul lor devine Lumină, este ca un abur cu schipiri mărunte și dese. Este fantastic... Încep să se audă intonații și cântece a Numelor Sacre. Intuitiv primesc informația: Spune în gând-  Kodoish Kodoish Kodoish Adonai Tsebayoth! (se citește; caduș, caduș, caduș adonai sabaiot).  Îl intonez în minte de mai multe ori și simt vibrațiile puternice.    Ajungem în stratul al șapte-lea unde se aude clar Muzica Sferelor, Corul Îngerilor și în fața noastră se deschide larg imaginea greu de descris al unei așezări. Se văd copacii, poienele pline de ingeri, flori multicolore, iarba în mii de culori care curge parcă mânată de o energie spre un punct anume. Mă simt copleșită de Măreția Momentului. Recunosc Mantra Sfântă: Kodoish Kodoish Kodoish Adonai Tsebayoth... recunosc Locul, Amintirile îmi revin Limpezi: Aici este Casa mea... Lacrimile îmi curg în voie... recunosc mulți oameni ca și mine și simt că trebuie să mă așez în genunchi și împreună cu ceilalți spun tare: Domn ești tu Tată să primești Slava, Cinstirea și Puterea căci Tu ai creat toate lucrurile și m-ai Mântuit pe mine (spune numele) pentru ca eu să preamăresc Creația Ta cea Infinită!   Alături de Oștire spun tare: Sfânt Sfânt Sfânt Este Domnul Oștirilor,  Autotputernicul Tată, Cel care a Fost, Cel care Este și va Fi întru Veșnicie!  Rezonanța sunetelor mantrei crează conexiuni vizibile de Lumină cu Toți și Toate câte Sunt Aici. Este un Limbaj comun, este Iubirea, Este Unimea Vie...asta am Înțeles. Totul Este Viu, Pulsează și Crează...   Arhanghelii folosesc acest Cod Viu al Luminii pentru a Conecta Mintea lor cu Mintea Tatălui și mintea mea (spun numele).      Incantez mantra continuu în minte și de undeva din față se Crează zece unde de Lumină multicolore care sunt cele Zece Octave conținute în Liniile de forță electromagnetică și prin Forța efortului emoțional- volitiv și densitatea imaginilor atrag aceste Octave. Arhanghelul Gabriel îmi pune mâna pe spate în dreptul Inimii. Simt susținerea: Suntem cu tine!.. Vă iubesc așa mult...    Este momentul în care în fiecare dintre noi se poate declanșa un dar... Merităm dacă suntem Aici Acum...Se activează particule subatomice prin care pot Auzi Gândurile Lui Dumnezeu emanând ca Proiecții de Foc în rezonanță cu Tronul, atât cât îmi este mie Îngăduit.  Am Înțeles că Kodoish Kodoish Kodoish Adonai Tsebayoth este Cheia prin care Corpul Supra Sinelui Cristic va fi stimulat să lucreze direct cu corpul fizic.    Din locul unde se adunau Râurile de Lumină Vie se modelează un Foc Sacru de o Lumină foarte puternică și toți îngerii și oamenii ajunși aici îl văd pe Domnul. Iubirea Sa se revarsă peste toți cei aflați Aici Acum și pe măsură ce Emanațiile de Iubire a Tatălui se revarsă peste noi , toți spun: Sfânt, Sfânt, Sfânt este Domnul Dumnezeu al Oștirilor, întregul Pământ e plin de Slava Ta!    Această Muzică celestă a numelui Sacru freamată într-o vastă paletă coloristică pe deasupra noastră și Înțeleg că eu Sunt o Notă Muzicală!...este Minunat, Sublim. Sunt Ceea ce Sunt în Valsul Inimii Cosmice, Sunt Scânteia Perfectă în Timpul Perfect Acum Aici.   Simt Transformarea, Fuziunea...spun tare împreună cu frații și surorile de Lumină: Eu și Tatăl Unul Suntem, Binecuvântat este Domnul întru Cuvintele Sale, Întradevăr Binecuvântat este de gura a tot Ceea ce Respiră. Măreția și Bunătatea Sa umplu Universul, Cunoașterea și Înțelegerea Îl Înconjoară pe El. Gloria și Cinstea ale Numelui Său sunt întru Veșnicie. Și toate Oștirile înălțimilor îi aduc Lui laude.    Focul Sacru se retrage... Știu și Înțeleg: Protectorul nostru este MihailOștirea noastră Elohim Meditația este Hrana noastrăBucuria și conectarea cu Oștirea sunt Nectarul Nostru. 
  Arhanghelii fac un cerc în jurul meu, ridică mâinile și de aici pleacă 8 raze specifice pentru a Pecetlui tot ce am primit.  Spun tare sau în gând: Eu(spun numele)cânt ketav einayim-ul(scrierile ochiului) lui Mihail, Gabriel, Rafael și Uriel pentru a deschide ochii întregii omeniri către Simfonia de Lumină! Eu (spun numele) permit literelor de foc să apară pe ochii mei în timp ce cânt inefabilele armonii de vibrație a Prea Curatei Lumini a Ain Soph al Tatălui.    Declar alături de Frăția Luminii celei Vii:   Gamaliel Amen  Armozelu Amen  Gabriel Amen  Oroiasel Amen    Lumina și Puterea interioară Ard în Eternitate în fiecare Acum Aici.                       Eu Sunt Ceea ce Sunt împreună ce Cel ce Este în Toate.  Ne întoarcem prin canalul de Lumină și suntem înapoi în încăperea noastră.       Mulțumesc Arhanghelilor Mihail, Gabriel, Rafael și Uriel, mulțumesc aliaților de Lumină și tuturor celor care m-au ajutat și asistat în acest proces Sublim de Conectare și Vindecare.    Spun mantra Luminii Celei Vii în minte atât cât consider eu.  

                                                             Amin Amin Amin Amin------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pentru aceea dintre dumneavoastră care doresc să achiziționeze cartea în limbă română o găsiți aici: http://maiamariamaia.blogspot.com/2018/12/cartii-cunoasterii-cheile-lui-enoh-dr.html  Tot de aici se pot achiziționa și alte cărți scrise de dl Hurtac precum și CD-uri și DVD-uri cu intonarea numelor sacre.  
Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!                       Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!
Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența prin următorul link: 
http://maiamariamaia.blogspot.com/2019/03/lectia-7-cheile-lui-enoh-305.html

 Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire!
 Namaste!


06. Meditații- Asthar Maia - Mar 12, 2019 8:20:00 AM
Aceaste rugăciuni/ meditații sunt un cadou divin pentru noi, fii și fiice a Dumnezeului Cel Viu.


  Deoarece sunt foarte puternice si tranformatoare recomand ca fiecare meditație/rugăciune să fie făcută în ordinea în care sunt scrise. Ordinea nu este întâmplătoare și fiecare meditație/rugăciune este un fundament pentru următoarea.  
       Să ne fie de folos! 


1. Rugăciune/meditație al Luminii celei Vii și Veșnice cu Iisus
  
 Meditația scrisă o puteți parcurge  aici
  Meditația audio o puteți asculta aici și aici și  aici

2. Meditația de operare cu Ființele de Lumină Totală 

    Meditația scrisă o puteți parcurge aici    Meditația audio o puteți asculta aici   și  aici

    Dacă vrei să îți descarci fișierul în format mp3, intră pe articolul postat pe site-ul:  
Eliberare emotionala
3. Meditația evoluției ființei umane pe calea alinierii axiotonale cu ajutorul Conurilor de lumină
    Meditația scrisă o puteți parcurge aici

       Meditația audio o puteți asculta aici
4. Meditația celor Optsprezece Binecuvântări care definesc Mesianismul colectiv care operează în interiorul Corpului nostru Gematria de Lumină 
   Meditația scrisă o puteți parcurge aici

   Meditația audio o puteți asculta aici

5. Meditația Puterii Vibrației Sfântului Spirit/Duh: Kodoish Kodoish Kodoish Adonai Tsebayoth, cu arhanghelii Mihail, Gabriel, Rafael si Uriel

 Meditația scrisă o puteți parcurge  aici

 Meditația audio o puteți asculta aici

6. Rugăciune/Meditație a conectării Programării Conștiintei la Marea Piramidă cu ajutorul celor doisprezece Străjeri ai Sionului și cu Frățiile Luminii 

Meditația scrisă o puteți parcurge aici

Meditația audio o puteți asculta aici

7. Meditație de stabilire a "Greutăților și Măsurătorilor" date de vibrațiile de Lumină ale "Numelor Sacre" în corpurile noastre pentru declanșarea funcțiilor Metatronice. 

Meditația scrisă o puteți parcurge aici


 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!
Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!07. Lecția 6- Cheile lui Enoh- 117 - Mar 5, 2019 7:29:00 PM

  Namaste dragii mei!

  Cheia 117 face parte din universurile Tatălui care ne explică cum că Lumile Locuință ale Tatălui sunt conectale la Creatorii Divini care crează noi universuri prin intermediul piramidelor cosmice de lumină.
   Cheia 117 este una dintre cheile care constituie fundamentul Celor Zece Comandamente.

  Să vedem ce ne spune această cheie.  
  Pentru analiza acestei chei chem să fie alături o conștiință dragă sufletului meu care este și unul din ghizii mei spirituali: Iisus Hristos, pe ghidul meu spiritual EliA și aliații mei de lumină. 
                             Mulțumesc și vă iubesc...


Cheia tuturor Scripturilor Sacre aflate în zona noastră temporală de conștiință este:"Eu știu că Mântuitorul meu trăiește".

  O cheie deosebită care din primele secunde de studiu crează mii de forme geometrice în jurul nostru în mii de culori minunate și în funcție de puterea de asimilare a fiecărei conștiințe, aceste informații sunt atrase de frecvența corpurilor noastre. 
  Pe măsură ce înaintez în studiul cheilor în general simt cum percepția și intuiția cresc și mai multă claritate mi se așază pe/în corpurile subtile.             Mulțumesc Ființelor de Lumină Totală .

  Enoh i-a spus dl Hurtak și eu am înțeles că nu poate să ne treacă prin minte a ne înfățișa Tatălui fără energiile mântuitoare ale lui Mesia.  Această cheie este oferită cu înțelesul Corpului Gematria de Lumină din interiorul fiecărui copil al Luminii, deoarece fiecare copil al Luminii operează ca parte a reuniunii scânteilor, Mesia cel Colectiv. 
   Acum înțeleg că fiecare dintre conștiințe poate să-și privească propriul vehicul de instruire din Lumina Mântuitoare și să spună: Știu că Mântuitorul meu trăiește! 
  Enoh i-a dat dl Hurtak Optsprezece Binecuvântări care definesc Mesianismul colectiv care operează în interiorul corpului nostru de Lumină pe măsură ce corpul nostru de Lumină evoluează pe Calea cea Infinită. 
  Da, aș putea să aduc spre studiu fiecare Binecuvântare în parte dar ghidul meu spiritual EliA mi-a transmis că aceste Binecuvântări le pot încadra în meditație pentru a fi mai ușor integrate. 
  Simpla citire și conectare cu această cheie ridică vibrația. Este uluitor... 

      Iisus așa de frumos ne spune: Eu sunt Calea, Adevărul și Viața! 

  Dar niciunul dintre noi nu înțelegem cu adevărat sensul celor spuse de Mântuitor. Această cheie ne duce conștiința spre o mai mare Înțelegere a ceea ce înseamnă cu adevărat această afirmație. 
  Dragă Om frumos, fii deschis și pregătit pentru o nouă meditație care Luminează noi straturi de Înțelegere a celor Drepte Învățături. În timpul acestei meditații dragul nostru Iisus va fi cu fiecare dintre noi, ne va Îmbrățișa cu Căldura Lui și cu Iubirea Lui Infinită. 
  Mulți dintre noi tindem să facem parte din Frățiile Luminii dar nu se poate fără Înțelegerea Adevărului care ne este relevat din ce în ce mai mult pe măsură ce integrăm mai multe energii Mântuitoare și mai multă Înțelegere a Tot Ceea ce Este.  
  În toată Frumusețea Luminii devenim Ființe care fac parte din Frăția Luminii vom fi cei care purifică Lumina.


Partea PracticăRugăciune-  Meditație
Meditația celor Optsprezece Binecuvântări care definesc Mesianismul colectiv care operează în interiorul Corpului nostru Gematria de Lumină 

Meditație foarte puternică primită în dar din partea Ființelor de Lumină Totală, cu ajutorul ghidului meu spiritual Iisus, ghidului meu spiritual EliA și aliaților mei de Lumină. 
Asthar Maia

 Spun de patru ori: Doamne Iisuse Christoase Fiul Lui Dumnezeu Mamă/Tată, miluiește-mă pe mine (spui numele). 
În timpul acestei meditații/ rugăciuni eu ascult următoarele melodii. Voi puteți asculta ce doriți.El Canto a MaitreyaSacred Spirit.Yeha-Noha(Wishes Of Happiness And Prosperity)Amma - Mother of Grace
  Ca de obicei cum deja ne-am obișnuit ne căutăm un loc comod unde să nu fim deranjați.   Onorăm acest moment.   Fiecare dintre noi vom fi ghidați spre această meditație de îngerul păzitor și de ajutoarele din planul subtil al inimii, în momentul în care vom fi pregătiți. De la început trebuie să spun că această meditație este de fapt un mănunchi de inițieri și simpla noastră Intenție și Acceptare ne ajută să ajungem mai repede Acasă.  Această meditație este foarte puternică și dacă în acest moment tu o faci este că ești pregătit. Nu pot decât să mă bucur Om frumos!   Intrăm în starea alfa respirând conștient... inspirăm... expirăm...  Unii dintre noi au nevoie doar de câteva secunde pentru a intra în starea alfa, alții au nevoie de mai mult. Inspirăm, expirăm... Sunt din ce în ce mai liniștită. Este Pace...
 În timpul meditației îmi închipui că am o rochie albă simplă, lungă, și stau cu mâinile împreunate în dreptul inimii ca semn de adâncă smerenie și respect.   .Când suntem pregătiți, în echilibru cu noi și cu Întregul spun tare sau în gând:                         " Iisus, te rog frumos vino Acum Aici lângă mine!    Îmi închipui o ușă, un geam sau o poartă care se deschide undeva deasupra mea. Trebuie să fim conștienți că tot ce "ne putem"imagina este REAL. O Lumină puternică începe să curgă spre realitatea noastră. are culoarea albă cu inserții aurii...îmi umple întreaga încăpere...este caldă...este minunat... Această Lumină pregătește locul pentru Cel ce urmează să vină. Inspir această lumină în fiecare celulă a ființei mele.     Este Pace, Iubire, Liniște...    De la Sursă Lumina începe să aibă inserții roz deschis și argintii din ce în ce mai dese și încep să contureze un corp omenesc. Este Iisus...Ochii îi scânteiază în mii de culori, șuvițe de Lumină îi conturează părul lung, hainele sunt Lumină. Întregul Lui emană Iubire și Compasiune.    Onorez acest moment... Iisus se apropie, duce mâna dreaptă la piept și ia un pumn de Lumină roz argintie și cu un gest încetinit o îndreaptă spre mine. Lumina se îndreaptă spre Inima mea înaltă și reverberează în tot corpul...este Divin...Lacrimile îmi curg, lacrimi de fericire... Asemenea moment se trăiește în toată plenitudinea ei. Este minunat, mă simt purificată, ușoară, corpul vibrează...   Iisus îmi citește gândurile și aud intuitiv cum îmi spune: "Da, meriți!" și mă asigură că sunt Pregătită pentru asimilearea Cunoașterii, atât cât îmi este mie îngăduit Aici și Acum de Bunul Dumnezeu, pentru cele Optsprezece Binecuvântări care definesc Mesianismul colectiv.
  Tot corpul vibrează din ce în ce mai mult...
  Încrederea și Puterea mea interioară sunt la capacitate maximă... 
        Spun tare sau în gând:" Eu(spun numele) sunt Pregătită! Mulțumesc!   În partea dreaptă se conturează un corp de Lumină. Este Enoh. În partea stângă se conturează al doilea corp de Lumină, este Prințul Metatron care susține această desfășurare a meditației. Aerul s-a rarefiat brusc. Sunt multe energii multicolore care mă îmbrățișează, mă purifică... 
   Enoh scoate de la piept un pergament care conține Prima Binecuvântare. Înțeleg din privirea Lui că trebuie să spun după El:    Eu (spun numele) experimentez cu Acceptare, Înțelepciune, Iubire și Înțelegere toate suferințele și mântuirile conștiintei în acest corp omenesc, absorbite din toate dimensiunile procesului creator de iubire. Sunt de acord ca Supra Sinele meu (spun numele) să descindă și să colecteze toate vehiculele de incorporare ale tuturor formelor- gând de pe durata experienței mele de viață în interiorul Corpului meu Gematria de Lumină, pentru a răscumpăra corpul meu fizic fiind conștientă că acest corp fizic funcționează ca parte a Mesia-ului colectiv.     Cânt Domnului căci El mă conduce la Unirea cu Mesia! Enoh îmi pune în mână pergamentul care se dizolvă încet aspirat de fiecare celulă a ființei mele... Mulțumesc! 
 Enoh scoate de la piept alt pergament care conține a Doua Binecuvântare. 
  Când acționăm în armonie perfectă de Lumină în toate împărățiile din interior și din exterior, atunci putem funcționa cu puterea Shemei B'nai Or. Shema este vibrația corectă a adevărului, este Duhul Sfânt relevat celori pregătiți. 
Înțeleg din privirea Lui că trebuie să spun după El: 
  Doamne Tată/Mamă Dumnezeu, eu(spun numele) am nevoie de Vibrația Shema pentru ca să armonizez toate vibrațiile cu învățăturile B'nai Or. În jurul meu apar Fulgere de Lumini albe electrice, zgomotul este puternic. Sar scântei din toate părțile... Spune: Acum Aici eu accept vibrația Shema să reașeze, refacă și să armonizeze toate corpurile mele cu interiorul și exteriorul meu!  
   Metatron susține acest proces. De la picioare energia intră în corpuri. Are densitatea apei, are zgomot și urcă în sus și mă umple. În acest moment nu am gânduri, nu îmi simt corpul și toate Gândurile mele din acest Acum sunt subordonate Shemei. Este minunat... Spune tare sau în gând: Eu Aici și Acum sunt Adevărul, sunt Înțelepciunea și din acest Acum duc Shema la cei săraci și suferinzi al acestei lumi să insufle în corpul acestora Sufletul Veșnicei iubiri! 
   Spun de patru ori: Shema Shema Shema Shema 
   Enoh îmi pune în mână pergamentul care se dizolvă încet aspirat de fiecare celulă a ființei mele... Mulțumesc! 

 Enoh scoate de la piept alt pergament care conține a Treia Binecuvântare. 
Înțeleg din privirea Lui că trebuie să spun după El: 
 Eu(spune numele) îmi iau angajamentul Acum Aici că mă reîntorc la Tronul Tatălui și prin puterea Iubirii să-mi transform corpul în Mishkon Tephilo (Casa Rugăciunii), în fiecare Clipă a Vieții să acumulez Lumina Iubitorului Tată în constructorul Ierusalimului cel Ceresc din interiorul spațiului meu de viață. Fiecare moleculă devine un Templu de Lumină Shekinah. 
 Eu (spun numele) din Acest Acum mă Pecetluiesc cu această Lumină! 
Enoh îmi pune în mână pergamentul care se dizolvă încet aspirat de fiecare celulă a ființei mele... Mulțumesc! 

 Enoh scoate de la piept alt pergament care conține a Patra Binecuvântare. 
Înțeleg din privirea Lui că trebuie să spun după El: 
   Eu (spune numele) Acum Aici prin Puterea Prezenței, Puterea Interioară a Credinței, mă aplec în fața vibrației Energiei Eterne( "Shema Yisrael"- Ascultă o, Israele-) aflate în spatele Începutului existenței umane și care unește acest univers cu toate universurile aflate dincolo de acest corp material.
   Eu (spune numele) prin Mântuirea mea particip la Mântuirea Colectivă și răscumpărăm cu adevărat rasa noastră și devenim una cu Rasa Christica pentru a putea participa în numeroase tărâmuri ale Experienței. 
   Spun de patru ori: Shema Yisrael  Shema Yisrael  Shema Yisrael  Shema Yisrael 
Enoh îmi pune în mână pergamentul care se dizolvă încet aspirat de fiecare celulă a ființei mele... Mulțumesc! 

 Enoh scoate de la piept alt pergament care conține a Cincia Binecuvântare. 
Înțeleg din privirea Lui că trebuie să spun după El:
  Eu (spun numele) din Acest Acum Aici Vreau să Văd, să Cunosc, să Înțeleg prin Intenție după Puterea mea de Absorbție a Cunoașterii: 
-cum a fost Programată Scriptura Ștințifică de radiațiile Ain Shop. 
-felul în care Profeții au conceput calendarele omului 
-felul în care au măsurat Soarele și Stelele cu Înțelepciunea lui Solomon 
-de a Vedea Pământul scos "din adâncuri"spre Arcturus și Pleiade pentru a fi ghidați mai aproape de Casă în Marea de Cristal 
 Spun de patru ori: Eu Sunt Lumina  Eu Sunt Lumina  Eu Sunt Lumina  Eu Sunt Lumina 
Enoh îmi pune în mână pergamentul care se dizolvă încet aspirat de fiecare celulă a ființei mele... Mulțumesc! 

  Enoh scoate de la piept alt pergament care conține a  Șasea Binecuvântare. 
Înțeleg din privirea Lui că trebuie să spun după El:
  Eu (spun numele) sunt Pregătită și Accept Iubirea Lui Mesia- Conștiința Colectivă- care este Fericita confirmare a lui Elohim- Domnia cea Colectivă- împreună cu YHWH. Eu (spun numele) prin Iubirea emanată din Suflet spre toate Împărățiile Interioare și Exterioare particip la Eliberarea omului din legăturile spirituale și culturale.  
  Spun de patru ori: Eu Sunt Iubire  Eu Sunt Iubire Eu Sunt Iubire  Eu Sunt Iubire 
Enoh îmi pune în mână pergamentul care se dizolvă încet aspirat de fiecare celulă a ființei mele... Mulțumesc! 

  Enoh scoate de la piept alt pergament care conține a  Șaptea Binecuvântare. 
Înțeleg din privirea Lui că trebuie să spun după El:
  Eu (spun numele) înțeleg că la fel cum Membrana cea Gânditoare a lumii acesteia este capabilă să se Extindă , să Atingă și să se Înoiasca prin Puterea Iubirii în același fel și Membrana Gânditoare este Regenerată și Înviată în Lumina Mai Înaltei Evoluții. Eu (spun numele) Aici și Acum din ce în ce mai mult cumulez Lumina cea Vie în Imaginea și Similitudinea lui Yotzer Amaroth- Creator al Luminătorilor, pentru că doresc să fac parte dintre cei care participă la răscumpărarea corpul meu fizic fiind conștientă că acest corp fizic funcționează ca parte a Mesia-ului colectiv.
Spun de patru ori: Eu (spun numele) Îl servesc pe Dumnezeul cel Viu   
  Enoh îmi pune în mână pergamentul care se dizolvă încet aspirat de fiecare celulă a ființei mele... Mulțumesc!

  Enoh scoate de la piept alt pergament care conține a  Opta Binecuvântare. 
Înțeleg din privirea Lui că trebuie să spun după El:
  Doamne Tată/ Mamă Dumnezeu, te rog din suflet ca Radianța lui YHWH să mă însoțească de Acum prin toate Dimensiunile în toate direcțiile Timpului, așa cum a însoțit poporul lui Israel, precum o diasporă Divină pentru toți oamenii. Credința mea este de a-L vedea pe Iisus (ca parte spirituală) și pe Moise(ca parte fizică) ca părți a Spiritualului "Jah" ca energie Răscumpărătoare.  
 Spun de patru ori: Radianța lui YHWH mă însoțește Mereu 
  Enoh îmi pune în mână pergamentul care se dizolvă încet aspirat de fiecare celulă a ființei mele... Mulțumesc!

  Enoh scoate de la piept alt pergament care conține a Noua Binecuvântare. 
Înțeleg din privirea Lui că trebuie să spun după El:
  Eu (spun numele) sunt pregătită să Înțeleg și să Urmez Psalmii lui David, Hrană pentru Suflet, fiind Conștientă de prezența Creatorului în fiecare prieten chiar dacă este un copil, și Israel a fost și el un mic copil, fiind Conștientă de Susținerea și Dragostea Ofanimilor, ale Serafimilor și ale Fraților noștri de Lumină, care au pregătit "Torah Or"ca pe o scrisoare de dragoste. 
  Spun de patru ori: Înțeleg și Urmez Psalmii lui David
Enoh îmi pune în mână pergamentul care se dizolvă încet aspirat de fiecare celulă a ființei mele... Mulțumesc!


  Enoh scoate de la piept alt pergament care conține a  Zecea Binecuvântare. 
Înțeleg din privirea Lui că trebuie să spun după El:
  Eu (spun numele) mă Bucur mereu de Bunul Dumnezeu indiferent dacă Sufletul meu călătorește prin Împărățiile Creației sau prin Flăcările distructive ale infernului, astfel Sufletul meu crește Legătura cu Tatăl cel Viu. Știu că gândurile mele divine prin Puterea Credinței mă vor Mântui, mă vor Răscumpăra, este Angajamentul meu Personal față de YHWH, este Salvarea mea. 
  Spun de patru ori: Mă Bucur  Mă Bucur  Mă Bucur  Mă Bucur 
Enoh îmi pune în mână pergamentul care se dizolvă încet aspirat de fiecare celulă a ființei mele... Mulțumesc!

  Enoh scoate de la piept alt pergament care conține a  Unsprezecea Binecuvântare. 
Înțeleg din privirea Lui că trebuie să spun după El:
  Eu (spune numele) Aici și acum particip la Susținerea supraviețuirii Scripturilor, Suluri aduse la Viață împreună cu Sulurile noi ale B'nai Or pentru eliberarea din planul terestru.  Aceste Scripturi au fost create din Cuvinte de energie Dătătoare de Viață care au reprezentat Piatra de Încercare Filozofală a Credinței. 
  Spun de patru ori: Sunt Perseverent în căutarea Adevărului din Scripturi.
Enoh îmi pune în mână pergamentul care se dizolvă încet aspirat de fiecare celulă a ființei mele... Mulțumesc!

  Enoh scoate de la piept alt pergament care conține a  Doisprezecea Binecuvântare. 
  Înțeleg că prin Smerenia față de marea Înțelepciune a lui Torah Or, a cărui  Pom al Vieții constituie pregătirea pentru Cabala , Înțelepciune a numeroaselor Universuri care ne înconjoară, cunoașterea Răscumpărării devine Smerenie față de Domnii Oficiului lui Crist în timp ce lucrăm cu ele. 
Spun de patru ori: Sunt Smerit față de marea Înțelepciune a lui Torah Or.
Enoh îmi pune în mână pergamentul care se dizolvă încet aspirat de fiecare celulă a ființei mele... Mulțumesc!

Enoh scoate de la piept alt pergament care conține a  Treisprezecea Binecuvântare. 
Înțeleg din privirea Lui că trebuie să spun după El:  
  Eu (spun numele) prin Străduința, Smerenia și căutarea neîncetată a Adevărului relevat mie de Cabala, Înțeleg că "Mesia"(întâlnirea Mai Înaltei Evoluții) cu "Iisus-ul" (evoluția umană în cadrul temporal), arată modul în care conștiința este crucificată în carne și răscumpărată prin intermediul Mesianismului colectiv al Tatălui pe toate nivelele experienței. Înțeleg că "Mesia" intermediază între Împărățiile Interne ale Înțelepciunii Shekinah și Inteligența Ofanimilor, Serafimilor și Heruvimilor. 
Spun de patru ori: Sunt Smerit/ Smerită 
  Enoh îmi pune în mână pergamentul care se dizolvă încet aspirat de fiecare celulă a ființei mele... Mulțumesc!

  Enoh scoate de la piept alt pergament care conține a  Paisprezecea Binecuvântare. 
Înțeleg din privirea Lui că trebuie să spun după El:  
  Eu (spun numele) din Acest Acum las în fiecare celulă și particulă a corpurilor mele să fie impregnate cu mai Înalta Învățătură a Tatălui și recunosc Mai Înalta Inteligență și Mai Înalta Minte Vie a lui Yod Hei Vod Hei, pentru ca atunci când vibrațiile cele adevărate ale Cuvântului lui Dumnezeu vor fi predate neîngrădit spre învățătură, corpul interior al inteligenței Gematria să-și insusiasca Torah de Lumină prin intermediul învelișului fizic exterior integrându-l pe aceasta ca parte a sa, atunci eu (spun numele) sunt pregătită să activez cele Nouă Daruri ale Sfântului Spirit și cele Cinci Daruri mai mari ale Spiritului Sfânt , pentru a opera pe toate cele douăzeci și patru de nivele ale conștiintei conștiintei înfăptuind munca Maeștrilor Luminii care mântuiesc și vindecă lumea prin Înțelepciunea Luminii și Iubirii. 
  Spun de patru ori: Claritatea în Adevăr , Legământ de Lumină în Arc de Lumină, YHWH. 
 Enoh îmi pune în mână pergamentul care se dizolvă încet aspirat de fiecare celulă a ființei mele... Mulțumesc!

  Enoh scoate de la piept alt pergament care conține a Cincisprezecea Binecuvântare. 
Înțeleg din privirea Lui că trebuie să spun după El:  
  Eu (spun numele) Acum Aici am știu că Sfânta Sfintelor există cu adevărat pentru întreg spațiul-timp mental cunoscut, Acum știu că pot experimenta trecerea într-o altă dimensiune de timp pentru a vedea și a sta în Lumina lui YHWH. 
   Spun de patru ori: Lumina lui YHWH este în Inima mea. 
 Enoh îmi pune în mână pergamentul care se dizolvă încet aspirat de fiecare celulă a ființei mele... Mulțumesc!

  Enoh scoate de la piept alt pergament care conține a Șaisprezecea Binecuvântare. 
Înțeleg din privirea Lui că trebuie să spun după El: 
  Eu (spun numele) aleg eliberarea spirituală oferită de Ierusalimul cel Ceresc care vine"să-l elibereze pe om de pământ" și de legăturile sale tridimensionale. Acum Aici eu (spun numele) aplec capul și îndoi genunchii în recunoașterea faptului că Domnul Dumnezeu al Oștirilor este YHWH, Sacrul și Revelatul Său Nume sunt pe buzele mele. Accept Ierusalimul cel Ceresc în sufletul meu, compus din Frățiile Luminii care vor preda Învățăturile Legii celei Noi, Noua Înțelepciune a științei și noua guvernare prin intermediul căreia Mai Înalta Evoluție și evoluția umană vor lucra mână în mână. 
  Spun de nouă ori: YHWH 
Enoh îmi pune în mână pergamentul care se dizolvă încet aspirat de fiecare celulă a ființei mele... Mulțumesc!

  Enoh scoate de la piept alt pergament care conține a Șaptesprezecea Binecuvântare. 
Înțeleg din privirea Lui că trebuie să spun după El: 
  Eu (spune numele) știu că Dumnezeu Cel Viu este IUBIREA extinsă spre toate manifestările din toate Lumile, Mintea Dumnezeului Cel Viu este Infinită, dincolo de istorie. Până și formele- Dumnezeiești ale creației constituie sub- Împărății ale Minții Universale. 
  Spun de patru ori: Dumnezeu este Viu 
  Enoh îmi pune în mână pergamentul care se dizolvă încet aspirat de fiecare celulă a ființei mele... Mulțumesc!

  Enoh scoate de la piept alt pergament care conține a Optsprezecea Binecuvântare. 
Înțeleg din privirea Lui că trebuie să spun după El:
 Spun de patru ori: EU SUNT CEL CE SUNT!  
   Fie ca Etz- Alef-ul și Tav-ul- Începutul și Sfârșitul- să fie scrisă pe fruntea mea! 
    EU SUNT  insuflă acum ascensiunea lui Adonai Tsebayoth prin mine. Momentul este minunat...este Lumina Vie! 
 Eu (spun numele) primesc Lumina cea Sfințitoare a lui Mihael, Uriel, Gabriel și Rafael drept Coloană de Lumină colectivă. 
 Domnul și-a așezat Talpa pe Pământ, Binecuvântările au fost oferite, iar acum Cea Dintâi Cină a Tuturor Maeștrilor din Înalta Comandă a lui YHWH mă așteaptă.  
 Spun tare sau în gând: Vin Doamne așteaptă-mă! 
  Spun de patru ori: Adonai Tsebayoth 
  Enoh îmi pune în mână pergamentul care se dizolvă încet aspirat de fiecare celulă a ființei mele... Mulțumesc!

  În jurul meu Lumina roz- argintie este din ce în ce mai densă. Iisus mă privește mulțumit și din Acest Acum, Aici mă va supraveghea și susține cu dragoste Evoluția mea. Să nu uităm ca Iisus sau oricare Ființă de Lumină Totală este doar la o strigare distanță mereu dispuși să ne ajute, să ne sprijine eforturile. 
  Prințul Metatron Pecetluiește aceste Binecuvântări din planul subtil al sufletului. O energie multicoloră din acest moment pentru Eternitate ne înconjoară corpurile. Pentru noi este un moment istoric...este uluitor...Este ca un semn că am parcurs Binecuvântările și Promisiunea Sfântă de a le urma atât cât ne este nouă dat după Puterea fiecăruia de Înțelegere. Orice pas este important și orice secundă, să nu uităm asta.
   Enoh mă Binecuvântează. 
         Mulțumesc dragii mei dragi! 
 Energiile din jurul meu încet se disipă... 

 Vă iubesc, mă iubesc, EU SUNT CEL CE SUNT 
  


                                               Amin Amin Amin Amin--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Varianta audio:


Pentru aceea dintre dumneavoastră care doresc să achiziționeze cartea în limbă română o găsiți aici: http://maiamariamaia.blogspot.com/2018/12/cartii-cunoasterii-cheile-lui-enoh-dr.html  Tot de aici se pot achiziționa și alte cărți scrise de dl Hurtac precum și CD-uri și DVD-uri cu intonarea numelor sacre.  


 Pentru momentul final de conexiune a sufletelor propun următorul video:

Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!                       Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!
Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența prin următorul link: 

https://maiamariamaia.blogspot.com/2019/03/lectia-6-cheile-lui-enoh-117.html

 Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire!
 Namaste!08. Lecția 5- Cheile lui Enoh- 314 - Feb 16, 2019 1:47:00 PM
Namaste dragii mei

         Prințul Metatron a spus dl Hurtak:
"Ai primit toate acestea pentru că ai renunțat la cele ale Sinelui tău și te-ai aplecat cu diligență asupra cercetării scripturilor. Află, de aceea, că ultimele zece chei constituie cele zece comandamente. Acestea sunt grilajele piramidale ale Luminii celei Vii, Sha'are 'Orah, (Porțile de Lumină) ale acestei vieți și a vieții ce va să vie"
 "Cele zece comandamente pe care le-a primit Moise sunt adevăratele coduri de energie vie a  Pomului Vieți,  sunt emanații de Lumină ce constituie legătura vie dintre EU SUNT-ul Minții Eterne a Tatălui și vehiculul de viață EU SUNT din fiecare fiu și fiică care poartă imaginea lui Adam Kadmon și este pecetluit cu viața eternă prin Spiritul Shekinah".

  Din spusele lui Metatron înțelegem că ultimele zece chei de la 310 la 319 sunt porți pentru cei pregătiți să le deschidă. Deci cheia 314 este a cincea cheie din cele zece și face parte din universul Shekinah. 
  Așa că, să vedem ce ne spune această cheie.   Pentru analiza acestei chei chem să fie alături de mine aliații mei de lumină. 
                             Mulțumesc și vă iubesc.
 Cheile pentru luminătorii viitori ne spun că oriunde electrificarea materiei permite o dublă legătură piramidală chimică și electrică , "Există început și sfârșit".    Fără spațiul de imagine, provenind de la tron, începutul și sfârșitul rămân început și sfârșit. 


 Pentru o mai bună înțelegere vizuală al acestei chei o să adaug ilustrația doamnei Desiree Hurtak:   "Forțele Undelor de lumină , modelând Evoluția Biochimică" 
 Metatron ia spus Dl Hurtak că din eonii creației plutesc piramide de lumină care crează"un început și un sfârșit" atunci când sunt unite printr-o dublă legătură electrochimică.    Aceste piramide au diferite șabloane de Lumină care organizează elementele constitutive de bază ale Vieții. Atunci când se crează condiții propice , Lumina cade asupra materiei chimice producând nucleogeneza din care evoluează Inteligența.   Electrificarea materiei permite chimiei primordiale să formeze grilaje cristaline piramidale. Acestea definesc sferele creației și stabilesc configurația în care Elohimii fac să coboare o imagine divină. Imaginea divină este generată direct de Elohimi.    Conurile Divine de Lumină pot coborî și se pot manifesta pe orice nivel al realității printr-un decret divin și sunt echilibrate în așa fel încât imaginea Tatălui să poată 'instantaneiza' Omul, în afara dimensiunilor tainice ale cristalizării piramidale.     Dacă privim cu atenție ilustrația doamnei Desiree Hurtak vedem două piramide aurii prelungite și îndepărtate una de cealaltă astfel încât doar punctele lor focale conice se suprapun alcătuind o intersectare în formă de diamant. Acesta este un model de cuplaj dublu, chimic și electric.    În cadrul procesului de creație din cuplajul dublu al multora dintre aceste forme piramidale se poate forma un inel eliptic.     Aceste forme de Lumină piramidale conțin coduri de bază ale ciclurilor materiale de creație, producând în acest scop undele și rezonanțele principale. 
 Conurile de Lumină, foarte important de știut, activează legăturile electrochimice punând în mișcare rezonanțe în eter, ceea ce favorizează cuplarea corpurilor și a componentelor moleculare din gravitația universală cu factorii de rezonanță care influențează structura atomică.    Omul ca Om Adamic, este creat din imaginea divină a "tronului"("tronul" guvernează numeroase tipare divine și alocă programele specifice ale Tatălui), și prin intermediul Elohimilor proiectează de la Tron conurile de Lumină care înnoiesc "începutul și sfârșitul".    Practica de Reconnective Healing și Reconectare, bazată pe principiile acestei chei: 314 și 317 a fost introdusă în această lume acum 25 de ani de Dr. Eric Pearl.     Dr. Eric Pearl a înțeles importanța Conurilor de Lumină și restabilirea unor noi linii axiotonale(cheia 317) și importanța lor în dobândirea corpului spiritual- fizic Adam Kadmon și de subliniat că acest lucru poate fi instantaneu.    La sfârșitul acestei lecții vom face o meditație care ajută la accelerarea evoluției ființei umane pe calea alinierii axiotonale cu ajutorul Conurilor de Lumină, la imaginea lui Adam Kadmon. Este o experiență transformatoare pe care fiecare dintre noi o merităm, ne-o dorim și ne bucurăm de aceste oportunități și informații.    Omul poate fi reconectat cu imaginea Adam Kadmon prin intermediul unei rezonanțe acționând prin spațiul hiperdimensional, este de fapt reconectarea cu Sinele Superior care reprezintă forma Divină în formă umană. Această cheie este un portal prin care se produce reconectarea, reconstrucția și nașterea noului Om.     Deci dacă noi ne aliniem cu Sinele Superior putem face această reconectare prin intermediul acestei meditaţii.  Dl Hurtac a descoperit chiar în interiorul creierului procesul legăturii duble: celule piramidale și linii axiotonale și forțe care la scară microbiologică reprezintă în interiorul minții ceea ce acupunctura medicală reprezintă pentru corpul exterior. 
 Partea PracticăRugăciune-  Meditație
  Meditația evoluției ființei umane pe calea alinierii axiotonale cu ajutorul Conurilor de lumină
Meditație foarte puternică primită în dar din partea Ființelor de Lumină Totală, cu ajutorul ghidului meu spiritual EliA și aliaților mei de Lumină. Asthar Maia

  Spun de patru ori: Kodoish, Kodoish, Kodoish, Adonai TsebayothÎn timpul acestei meditații/ rugăciuni eu ascult următoarele melodii. Voi puteți asculta ce doriți.Worlds Collide"Path To Freedom"Legacy ( Sad )
     Intrăm în starea alfa respirând conștient, inspirăm, expirăm...  Unii dintre noi au nevoie doar de câteva secunde pentru a intra în starea alfa, alții au nevoie de mai mult. Inspirăm, expirăm... Sunt din ce în ce mai liniștită. Este Pace...Când suntem pregătiți, în echilibru cu noi și cu Întregul, chem lângă mine îngerii mei de Lumină Totală, ghizii mei de Lumină, animalele mele totem de Lumină și toți cei care vor/ pot să mă ajute, ghideze și asiste. 
                                 Vă iubesc și vă mulțumesc! 
   Mental desenez deasupra mea simbolul Dai-Ko-Mio. Acest simbol deschide cerul de Opal. Care nu au simbolul Dai-Ko-Mio primit prin inițiere pot folosi simbolul crucii. Un canal de Lumină densă ca o apă Vie de culoare alb-aurie curge spre realitatea mea.
  Îmi imaginez în jurul meu, această Lumină Vie care devine din ce în ce mai densă și miliarde de conuri de Lumină argintii mici se formează din această Lumină. Ca într-un dans feeric o parte din conurile de Lumină  formează o bilă uriașă în jurul meu. Fiecare con de Lumină este îmbăiat, sacralizat și cei care au capacitatea să "vadă", văd simboluri, forme geometrice și coduri de Lumină sacre în această Lumină. 
   Bila formată din conuri de Lumină se extinde pe măsură ce conuri de Lumină se umplu și cu mai multă Lumină. 
 Îmi deschid inima...valuri de iubire se revarsă în valuri albe-roz trecând dincolo de forma fizică în conurile de Lumină. Inspir aceste conuri în fiecare celulă din corpul meu fizic, în fiecare particulă din corpurile mele eterice. 
  Iubesc, iubesc... Bila formată din conuri și iubire se extinde și cuprinde întreaga creație, tot ce este viu pe suprafața Mamei Pământ și tot ce este viu în interiorul Mamei Pământ. Pământul este o bilă de Lumină albă-aurie-roz cu reflexii de foc. Lumina este inteligentă, știe exact cât să împartă fiecărei particule din Mama Geea și când. Mențin această imagine câteva minute. Sentimentul de Unime, Vindecare este minunat...minunat...
   Acum sunt pregătită!

 Toată atenția se mută la corpul meu.  
   Rog frumos pe Enoh și Prințul Metatron să mă ajute, ghideze și asiste în acest proces atât cât îmi este mie îngăduit în această sesiune de vindecare, de Bunul Dumnezeu. În stânga mea se materializează din Lumină Enoh iar în dreapta mea Prințul Metatron. Aerul este rarefiat... Pe măsură ce sunt din ce în ce mai prezenți pot simți Iubirea Pură și duioșia din privirea lor.  
  Sunt foarte bucuroși să ajute, să sustină și să faciliteze evoluția conștiințelor.  
   Cumva energiile noastre se amestecă și în mâna stângă simt o energie care urcă spiralat. Enoh zâmbește. În mâna dreaptă simt o energie puternică care urcă la fel. Prințul Metatron zâmbește. Energiile se unesc în inima înaltă și reverberează în tot corpul. Este un suport energetic care mă pregătește pentru vindecare.  
   Mulțumesc și vă iubesc! 

    Prin intenție cer conurilor de Lumină să activeze legături electrochimice în toate structurile corpurilor mele.  
  Pot să "aud" și să "văd" miliarde de legături nou formate, organizate perfect cu voia Tatălui. Corpurile vibrează din ce în ce mai puternic. Acesta este momentul în care conurile de Lumină activează miliarde de legături electrochimice...Corpurile vibrează tot mai puternic, se încălzesc și pun în mișcare rezonanțe în eter din ce în ce mai puternice. Această mișcare este un sunet de vibrație înaltă și favorizează cuplarea corpurilor. 
   Corpurile cuplate într-un câmp de undă permite electrificarea și extensia materiei. Este minunat, minunat. Energii de culoarea curcubeului se formează în toate direcțiile formând un câmp electrificat și începe să se extindă din ce în ce mai mult.  
  Enoh și Metatron supraveghează întreg procesul. Se produce o rețea complexă de interconectare care conțin grilaje energetice de cuplaj astrochimic. Este momentul în care "văd" câte două piramide aurii prelungite și îndepărtate una de cealaltă astfel încât punctele lor focale conice se suprapun alcătuind o intersectare în formă de diamant. Acesta este un model de cuplaj dublu chimic și electric.
   Totul este ibratie, Lumină și Iubire. 
   Dubla legătură piramidală chimică și electrică formează spațiul de imagine divină care provine de la Tron prin Lumina cea Eternă. Imaginea divină este generată direct de Elohimi.  
 Respir, inspir...Corpul este ușor și pregătit... 
   Doamne! Tată/Mamă Dumnezeu te rog să îngădui Acum Aici ca imaginea perfectă a lui Adam Kadmon din imaginea divină a Tronului să fie creat prin aceste piramide unite în fiecare celulă/particulă a corpurilor mele... 
  Momentul este sublim. Lumina cea Eternă eliberează imaginea lui Adam Kadmon sub formă de informație, coduri de Lumină, forme geometrice și șabloane. Corpul se resetează. Unii dintre noi pot simții durere în anumite porțiuni a corpului, mișcări necontrolate sau unii pot să simtă o ușurare a corpului. 
 Sunt deschisă și am încredere în acest proces. Primesc inoire/transformare instantaneu și pot primi daruri paranormale. Este minunat... 
    Eu (spuneți numele) în interiorul inimii am găsit "tezaurul vieții" și Acum Aici Doamne îmi pun Aripile Zorilor și întru în Tezaurul Luminii pentru a fi servul cel Bun și Credincios al Tău Doamne, cel care esti Dincolo de Început. 
   Spun de patru ori: Kadoish Ani YHWH Eloheichem 

   Ochii lui Metatron scânteiază în mii de culori curcubeu. Lumina lor coboară la picioarele mele și formează  Cubul lui Metatron. Este un sigiliu prin care este pecetluit fiecare Gând, Cuvânt și Sentiment care izvoreste din Mine cu Iubire, Înțelepciune și Acceptare.
   Iubite frate METATRON, prinț al iubirii divine, eu (spun numele) sunt Arborele Sefirotic de Lumină, eu Sunt Ceea ce Sunt, eu sunt Totul în Tot după Voia Tatălui Ceresc, eu îți mulțumesc și accept iubirea și ghidarea ta. Te iubesc... 
  
Enoh  îmi pune în mâna stângă un pergament. Îmi ia mâna și o cuprinde în mâinile lui. Pergamentul se topește și intră în structuri. Mulțumesc!  


   Știu, sunt o ființă minunată, pot privi în oglindă perfecțiunea Tatălui prin ochii mei. pot simți dragostea Lui prin inima mea, pot iubi fiecare respirație a fiecărei secunde din Timpul himer, toate îmbracă cu coduri de lumină în mii de culori Universul Diamantului din Inima mea. 

  Doamne! Mamă/ Tată Dumnezeu Acum Aici ating această perfecțiunea a Înțelepciunii, corpurile mele se scaldă în Iubirea și Lumina râurilor ce curg din Tine, sunt Purificată!...   Sufletul meu saltă de Fericire, Iubire și Blândețe când slăvesc numele tău "YHWH".
  Prin tot ceea ce fac, gândesc și vorbesc râuri de Lumină curg, mă purifică și îmi cresc aripi.   Acum Aici eu (spun numele) mă las condusă în pași de dans, în drumul meu spre "Împărăția de Lumină!..."   Doamne îți mulțumesc pentru fiecare respirație a luminii...ea curge, mă hrănește, mă mângâie și îmi spune:
" Sunt cu tine și te iubesc!"...și eu te iubesc Lumină, Doamne!...

  Mulțumesc Printe Metatron, mulțumesc Enoh,  mulțumesc Ființelor de Lumină Totală și aliaților mei pentru această puternică conexiune.

                                                                    Amin Amin Amin Amin----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Meditația audio o puteți asculta aici: Pentru aceea dintre dumneavoastră care doresc să achiziționeze cartea în limbă română o găsiți aici: http://maiamariamaia.blogspot.com/2018/12/cartii-cunoasterii-cheile-lui-enoh-dr.html
  Tot de aici se pot achiziționa și alte cărți scrise de dl Hurtac precum și CD-uri și DVD-uri cu intonarea numelor sacre.  

 Pentru momentul final de conexiune a sufletelor propun următorul video. Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!                       Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!
Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența prin următorul link: 
https://maiamariamaia.blogspot.com/2019/02/lectia-5-cheile-lui-enoh-314.html

 Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!
    
09. Cum să folosești aceste raze - Jan 23, 2019 4:50:00 PM
 Fiecare dintre cele doisprezece raze conțin o anumită calitate a energiei pe care încă nu ai înțeles-o. Ideea este că acum să studiezi acest material și să te familiarizezi cu funcționarea fiecărei raze. Apoi cheamă în orice moment orice tip de energie de care ai nevoie.
Dacă vrei mai multă voință și putere, cheamă raza unu.
Dacă vrei mai multă iubire, cheamă raza doi.
Dacă vrei mai multă devoțiune, cheamă raza șase.
Dacă vrei flacăra transmutatoare violet, cheamă raza a șaptea.
Dacă vrei curățare, cheamă raza a opta.
Dacă vrei conștiință cristică și era nouă, cheamă raza a doisprezecea.
  Tot ceea ce trebuie să faci este să spui mental sau cu voce tare “chem acum raza a doisprezecea”. Poți chema raza după număr, culoare sau calitatea energiei. De exemplu poți spune “chem acum raza aurie”. Poți spune “chem acum raza iubirii-intelepciunii”.
 Poți folosi oricare dintre aceste metode sau combinația lor. O combinație ar putea fi “chem acum raza aurie a doisprezecea”. Energia și raza vor curge instantaneu, indiferent de nivelul de evoluție al persoanei. Tot ceea ce trebuie să faci este să ceri. Poți chema aceste raze nu doar pentru tine, ci și pentru serviciul lumii. Nu este permis spiritual să trimit o rază către o persoană decât dacă i-ai cerut acordul sau dacă a cerut.
 Poți trimite raze către anumite zone ale lumii, pentru vindecare. De exemplu, poți trimite raza iubirii-înțelepciunii în Bosnia sau Orientul Mijlociu. O zonă a lumii poate avea nevoie de flacăra transmutatoare violet sau oricare din razele superioare. Singurele raze care nu sunt potrivite să fie trimise planetei sunt prima rază și a patra rază.
   Acestea ar trebui folosite numai sub îndrumarea directă a unui Maestru Ascensionat.
 Prima rază este atât de explozivă și are a calitate distructivă, încât poate fi folosită incorect. Cea de-a patra rază a “armoniei prin conflict”-majoritatea oamenilor deja nu se descurcă prea eficient cu ea. Este o rază bazată pe emoțional, care atunci când este ghidată de personalitate sau de ego-ul negativ, creează doar mai mult conflict și devastări.
  În afară de aceste restricții ești liber să folosești intuiția și imaginația în acest sens.
 Toate razele superioare sunt excelente pentru serviciu personal și planetar (de la raza opt la doisprezece).
   Următoarea tabulare pe care vreau să o împărtășesc cu voi din cartea lui Alice Bailey, “Psihologia ezoterica”, se ocupă de aspectele superioare și cele inferioare ale fiecărei raze. Precum fiecare semn astrologic sub care se naște un om are expresii înalte și joase, același lucru este valabil pentru fiecare dintre cele șapte raze. Aceasta va fi guvernat de alegerea noastră, dacă noi prin liberul arbitru vom servi “personalitatea” sau “sufletul”.


Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David Stone

Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!


10. Razele superioare – de la opt la doisprezece - Jan 23, 2019 4:30:00 PM
 Raza a opta 

   Raza numărul opt este o rază de curățare. Ajută la curățarea acelor caracteristici și calități din noi care nu ne mai sunt necesare și de care vrem să scăpam. Această rază are o luminozitate verde-violet. Este compusă din raza a patra, raza a șaptea, raza a cincea și un dram de lumină albă, combinate împreună.
 Înainte de a aduce următoarea rază care începe să atragă corpul de lumină, vrei să te asiguri că sistemul tău de patru corpuri este curățat și purificat. Raza a opta este bună pentru a curăța mintea subconștientă. Te ajută să te ridici către o vibrație, frecvență și un nivel superior. 

Raza a noua 

   Principala calitate a razei a noua este “bucuria”. Este, de asemenea și raza care atrage întregile tale potentialuri. Este raza care începe să atragă “corpul de lumina”. Continuă procesul de curățare început de raza a opta. Este compusă din prima rază, a două rază și lumină albă.
   Culoarea acestei raze este o luminozitate verde-albăstruie. Corpul de lumină este un corp de energie sau o robă ca de curcubeu frumoasă, magnetică, transparentă, albă,  luminoasă, electrică, plină cu forța vieții, pe care, ideal, o pui pe tine zilnic pentru a-ți începe ziua. Cu timpul ea devine integrată în ființa ta, ca făcând parte din tine.
 Cea de-a noua rază este raza pe care o folosești să atragi corpul de lumină. Iar cea de-a zecea rază este cea care îți permite să îl ancorezi total în ființa ta. Integrarea și ancorarea totală a corpului de lumină este integrală procesului ascensiunii.

Raza a zecea 

   Raza a zecea îți permite să sigilezi toate aceste schimbări pe care ai căutat să le faci. Divinitatea este cu adevărat recunoscută când meditezi pe această rază. Are o culoare luminescent-perlată. Ajută la facilitatrea experienței unirii cu sufletul. Ajută să codezi modelul divinității în corpul fizic.
 Rază a zecea este o combinație a primei, a doua și a treia raze cu lumina albă.
   Trebuie înțeles faptul că Pământul, ca întreg, are și el un “corp de lumina”. Pe măsură
 ce fiecare dintre noi ancorăm propriul corp de lumină, o ajutăm pe Mama Pământ să îl ancoreze pe al ei. Raza a zecea permite să fie experimentată unicitatea sinelui și integrarea aspectelor yin și yang în sine. Oportunitatea celei de-a zecea raze este să realizezi total corpul de lumină în timp ce încă te afli în corp fizic.
 În trecut corpul de lumină nu a fost acceptat de Pământ și trăia într-o dimensiune superioară.   Persoana trebuie să-și rafineze și să-și purifice ființa sau să-și ridice vibrațiile pentru a permite ca această integrare să aibă loc. Corpul de lumină nu este sufletul în sine, ci nivelul sufletului care conține acest aspect al sinelui.
 Corpul de lumină este conectat și la nivelul monadic. Poți începe să experimentezi aceasta, înainte de a lua cea de-a treia inițiere. Nu va fi complet sigilat decât după această inițiere. Există o meditație la sfârșitul acestui capitol pentru a facilita ancorarea corpului tău de lumină.

 Raza a unsprezecea 

   Această rază continuă procesul și este “o punte către noua eră”. Culoarea ei este o luminozitate portocaliu-rozalie. Te ajută să intri în legătură cu iubirea-înțelepciunea divină. Este o combinație a primei raze, a celei de-a doua, a celei de-a cincea și lumina albă de la sursă.
 Folosești această rază pentru a ajunge în noua era. Această rază te ajută să treci la nivelul următor. Cheamă această rază și împăturește cu ea sau o anumită zonă a Pământului care are nevoie de acest impuls pentru a trece către nouă era. Această rază are unele dintre cele mai penetrante, dar în același timp echilibrate tipuri de matrice energetică. Această rază curată tot ceea ce a fost ratat de curățarea razei a opta.

Raza a doisprezecea 

  Raza a doisprezecea este “raza aurie a noii ere”. Această este raza ancorării energiei cristice pe Pământ. Este însumarea tuturor razelor superioare. Djwhal Khul și Vywamus au prezis că noua eră va începe oficial în 1996. Raza a doisprezecea este o combinație a tuturor razelor cu un strop de lumină albă și conștiință cristică.
 Deși conține toate cele unsprezece raze, proporțiile nu sunt exact la fel. Spre exemplu este mai puțină rază unu decât rază doi. Este mai puțină rază șase din moment ce această rază iese acum din manifestare.
 Raza a doisprezecea te ajută să faci realizări interioare. Dacă ești confuz despre o situație, cheamă această rază în conștiință ta și în întreagă situație, și îți va facilita înțelegerea corespunzătoare a ei.
 Raza a doisprezecea aduce cea mai înaltă invocare a noii ere. În noua eră, principală focusare va fi pe rază a doisprezecea. Este cel mai înalt tip de energie disponibil pentru Pământ, în afară de energia Mahatma, avatarul sintezei, care este o frecvență  chiar mai înaltă. Cheamă-le regulat pe ambele. 

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David Stone


Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!

11. Cea de-a șaptea rază a ordinii ceremoniale și a magiei - Jan 22, 2019 12:45:00 PM
   Energia razei a șaptea este conectată la raza violet transmutatoare. Conducătorul departamentului razei a șaptea este Saint Germain. Aceasta este raza marilor preoți și preotese, a organizatorilor comunității sau șambelanul curții. Motto-ul acestui tip de persoană este „sa termini de făcut totul într-o manieră decentă și în ordine”.
   Într-un fel, Saint Germain este cel care deblochează noua era de aur pe această planetă. Folosește flacăra sa violetă transmutatoare pentru a transforma și a transmuta  punctele cu probleme de pe planetă. Raza a șaptea ajută să integrezi Pământul și Raiul și să înrădăcineze spiritualitatea în lumea fizică materială. Este raza formei, și de aceea persoană pe această rază va fi un excelent sculptor.   Combinarea razei a patra cu raza a șaptea ar determina cel mai înalt tip de artist. Leonardo da Vinci a avut un suflet pe raza patru, o personalitate de rază șapte, o minte de rază șapte și un corp emoțional pe patru și un corp fizic pe șapte. Avem aici exemplul cel mai înalt ale învățăturilor lui Djwhal.
   Munca literară a persoanei pe raza a șaptea poate fi remarcabilă. Persoana de rază șapte excelează în: ceremonie, observare, ritual, arbori genealogici și în reguli de prioritate.
  Persoana de rază șapte neevoluată este superstițioasă și va fi prea influențată de preziceri, vise și fenomene spirituale. Tipul de rază șapte mai evoluat este hotărât ca întotdeauna să facă ce este potrivit, să spună ce este potrivit, la momentul potrivit.
 Așadar, au un mare succes social.
 Tipul de persoană de rază șapte abordează calea spirituală prin observarea regulilor de practică și a ritualurilor și poate sa invoce foarte simplu forțele elementale. De asemenea, îi place foarte tare practica disciplinării și ordonării a oricărui aspect din viața lor în serviciul și în armonie cu Dumnezeu.

 Virtuțile speciale ale tipului de persoană de rază șapte sunt: forța, perseverența, curajul, amabilitatea, atenția mărită la detalii, independența.

Viciile acestu tip de rază sunt: formalismul, bigostismul, mândria, îngustimea minții, judecăți superficiale, indulgență prea mare.

Virtuțile care pot fi însușite sunt realizarea unității, viziuni largi, toleranță, umilitatea, blândețea și iubirea.

 Un alt exemplu de personalitate de rază șapte a fost Nicolas Roerich, canalul pentru Maestrul ascensionat El Morya, care a adus cărțile cu yoghinul Agni. El a avut un suflet de rază șapte, personalitatea de rază șapte, minte de rază șapte și corp de rază șapte. 

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David Stone


                                        Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!

 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!
12. Raza a șasea a devoțiunii - Jan 22, 2019 9:00:00 AM
   Raza a șasea este raza devoțiunii și idealismului. Persoana pe această rază este plină de fervoare religioasă. Totul este văzut fie perfect, fie intolerabil. Este o rază bazată pe emoțional, care este, de asemenea, și foarte conectată cu mintea subconștientă.
  Culoarea ei este indigo. Are capacitatea de a ajuta persoanele să privească dincolo de orientarea Pământeană. (earth oriented focus)
  Acest tip de persoană are nevoie să aibă un Dumnezeu sau o incarnare a unei Zeități pe care să o adore și căreia să i se devoteze. Tipul superior de persoană pe această rază devine sfânt. Tipul cu personalitate inferioară devine cel mai urât tip de bigot și fanatic. Creștinii fundamentaliști sunt foarte conectați pe această rază. Toate războaiele religioase și cruciadele au izvorât din folosirea incorectă a acestei raze.
  Persoana pe această rază este adesea foarte blândă, dar poate intra destul de ușor într-o stare de furie și mânie. Renunță la viața lor pentru idealul de devoțiune ales.
  Acest tip de persoană, precum un soldat, nu s-ar lupta decât dacă ar fi provocat de o cauză măreață în care crede. Dacă se întâmplă așa, va lupta precum un om posedat.
 Tipul razei a șasea este adesea un poet sau scriitor de cărți religioase de poezie sau proză. Le place frumusețea și estetica, însă nu sunt tot timpul buni la a produce.
 Metoda de vindecare pentru acest tip de persoană este prin credință și rugăciune. Modalitatea de apropiere de Dumnezeu este prin rugăciune și meditație care are ca țel uniunea cu Dumnezeu.
   În aceste vremuri raza a șasea iese din incarnare. Manifestarea cea mai înaltă a sa a fost viața lui Iisus Christos și a Lordului Maitreya. Raza a șasea a fost lăsată disponibilă pentru două sau trei mii de ani datorită faptului că umanitatea a fost la „stadiul de evoluție de zece ani”. Datorită acestui fapt, raza a șasea a fost raza perfectă de care a fost nevoie pentru a aduce umanitatea la următorul nivel.
   Umanitatea s-a maturizat acum, așa că nu mai are nevoie de această rază. Este înlocuită acum la scară largă cu energia razei a șaptea. Partea pozitivă a acestei raze în istoria noastră, a determinat omenirea să se concentreze pe devotamentul ei către Dumnezeu și să devină ascultătoare față de El și legile Sale. A facilitat ca umanitatea să se deblocheze din paternul în care se află.
   În acest moment al istoriei raza a șasea are o energie mai grea, deoarece scopul ei a fost încheiat. O mare parte din munca departamentului al șaselea, al cărui conducător este Maestrul Iisus, este să unească religiile lumii.
 Pe măsură ce Pământul se îndreaptă complet către noua eră după schimbarea secolului, nu va mai exista o concentrare pe raza a șasea pe Pământ. Își va fi terminat serviciul. Majoritatatea bisericilor din ziua de astăzi folosesc raza a șasea în slujbele lor.
  Rază a șasea a avut legătură și cu devotarea către un guru, profesor sau maestru. În noua eră și în ciclul de șapte raze, ideal va fi să-ți deții propria putere și să-ți recunoști egalitatea inerentă cu profesorul tău spiritual, pentru că toți suntem eternul Sine în adevăr.
  Câteva exemple de suflete pe raza a șasea au fost: John Calvin, Meister Eckhart și Sf. Francisc (Kuthumi). Sf. Francisc a avut un suflet pe raza șase, o minte pe raza șase și o personalitate de raza șase.

 Virtuțile speciale ale persoanei pe raza a șasea sunt: devoțiunea, iubirea, blândețea, un singur orizont, intuiția, loialitatea, respectul.

 Viciile acestei raze sunt: egoismul, iubirea egoistă, supra-dependența față de ceilalți, auto-decepția, părtinirea, sectarismul, superstiția, prejudecata, concluzii mult prea rapide, mânia.

 Virtuțile care pot fi dobândite sunt: tărie, sacrificiu de sine, puritate, adevăr, toleranță, serenitate, echilibru și bun simț.

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David Stone                                      Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!

 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!
13. Raza a cincea a minții concrete - Jan 21, 2019 5:44:00 PM
   Aceasta este raza științei și cercetării. Persoana pe această rază are un intelect ascuțit și mare exactitate în detaliu. Această rază este foarte conectată cu corpul mental.
  Mulți oameni, în acest moment din istoria noatră sunt blocați în câmpul mental și nu și-au dat voie să se deschidă către intuiție și corpul sufletului. Acesta este un pericol al acestui tip de rază.
   A fi prea blocat în minte împiedică persoana să fie interesată de studii ezoterice. O dată ce tipul de rază cinci se deschide către calea spirituală și studiile din această zonă, sunt capabili să le înțeleagă mult mai bine decât unele din celelalte tipuri de raze.
  Raza a cincea este foarte importantă pentru Pământ în aceste timpuri. Persoanele care sunt mai emoționale au tendința să fie tăiate de la energia acestei raze. Nu au învățat cum să folosească această energie pentru a-și echilibra corpul emoțional. Pe de altă parte, tipul de rază cinci trebuie să învețe cum să-și liniștească uneori mintea. De aceea meditația este foarte importantă pentru acest tip.   Culoarea acestei raze este portocaliu.
 Tipul de rază cinci este foarte sincer și plin de cunoaștere și fapte. Pericolul pentru raza a cincea este să nu devină prea pedant și prea concentrat pe detaliile cele mai triviale. Este raza marelui chimist, electricianului practic, inginerului de prima mână, marelui chirurg sau a șefului vreunui departament tehnic special.
  Un artist pe această rază este foarte rar (prea științific). Abordarea razei a cincea a căii spirituale este prin cercetare științifică, împinsă la concluzii finale. Aceste tip de persoană poate avea încredere până în adâncul unui lucru, care este un fel de dar personal.
 O minte de rază cinci poate avea încredere în orice experiență în care se învață și să scoată din această esența.
  Raza a treia are o minte excelentă, dar nu are abilitatea să pătrundă în esența și sâmburele lucrurilor precum persoana de raza cinci.
  Oriunde este  energie de  cinci, vor fi multe biserici new age. Aceste biserici  conectate cu mișcarea „noua gandire” care este o forță razei a cincea. .
   Speranța ierarhiei este o enormă cantitate de energie de raza cinci aflată acum pe planetă să conducă oamenii în inima și esența lucrurilor, care este în  cele din urmă sufletul și spiritul. 
  În sensul acesta a cincea rază ajută să focuseze new age-ul
   Raza a cincea pune concentrarea minții acolo, iar raza a șaptea și razele superioare o înrădăcinează   și determină activitatea.
   O altă calitate în modelul razei a cincea, de care mulți oameni nu sunt conștienți, este iubirea  necondiționată.
  Aceasta, deoarece raza a cincea accesează corpul mental superior care este tărâmul sufletului. Raza a cincea ajută în procesul de găsire a echibrului și integrării în psihic.

 Virtuțile speciale ale tipului razei a cincea sunt: bunul simț, dreptatea, afirmațiile exacte, independența, intelectul ascuțit.

  Viciile razei a cincea sunt: critică aspră, îngustimea, aroganța, temperamentul neiertător, lipsa simpatiei, a respectului și prejudecata.

Virtuțile care pot fi însușite sunt: respectul, devoțiunea, simpatia, iubirea și mintea deschisă.

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David Stone .                           Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!

 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!
14. A patra rază a armoniei prin conflict - Jan 21, 2019 3:34:00 PM
  Această rază a fost denumită “raza eforturilor”. La fel ca toate razele, are un aspect superior și unul inferior. Când această rază este guvernată de sinele inferior, atunci rezultă conflictul și distrugerile. Când este guvernată de sinele superior, apare armonia.
  Cea de-a patra rază este foarte conectată cu corpul emoțional și cu chakra plexului solar. Este foarte conectată și cu existența fizică. Raza a patra are, de asemenea, o calitate meditativă care, într-un fel, forțează să vezi ce nu ai terminat sau încheiat încă. În acest sens acționează mai degrabă precum o oglindă.
  Culoarea acestei raze este verde smarald. Această rază este foarte legată de arte. În aspectele sale superioare, pe această rază au fost create cea mai frumoasă artă, muzică și sculptură de pe această planetă. Mozard, Leonardo da Vinci, Richard Strauss și Rubens, au avut o mare cantitate de energie a celei de-a patra raze. Credeți sau nu, Mozart a avut corpul sufletului, personalității, minții și cel emoțional pe raza a patra în acea încarnare.
  Pericolul acestei raze este să rămâi prea prins în corpul emoțional, ceea ce au avut tendința să facă majoritatea persoanelor. De aceea, raza a patra lucrează bine cu prima rază a voinței, sau cu cea de-a treia sau a cincea, care au o natură mai mentală. Tipul de persoană pe raza a patra are nevoie de acestea pentru echilibru.
 Djwhal Khul ne-a mai spus că această rază pare să aibe un echilibru egal al calității orientale ale rajas (activitate) și tamaras (intertia). Marea majoritate a persoanelor trăiesc într-o luptă extremă între aceste două energii până când este atinsă infuzia sufletului și unirea sufletului. Astfel de exemple au fost Vincent van Gogh și Pablo Picaso.
   Au avut măreața abilitatea artistică, însă nu au fost echilibrați cu aspectele mentale, emoționale și sufletești, lucru care a determinat măreție la un nivel, și un mare chin la alt nivel.
   De cele mai multe ori tipul de persoană pe a patra rază trăiește într-un carusel emoțional, până când obține uniformitatea minții și egalitatea. Studiul lui Bhagavad Gita ar fi un model bun de urmat pentru tipul de persoană pe raza a patra.
 Din moment ce tipul de persoană pe raza a patra este conectată la Pământ și estetică, îi este greu să mediteze și să între în zona spirituală. Tipurile de rază patru sunt adesea concentrate pe multe activități fizice precum drumeții, cățărări, călărie, condus și au legături cu animalele. Acest lucru este în regulă atâta timp cât este echilibrat cu integrare spirituală și cerească adecvată.
 Unul din pericolele tipurile de persoană de rază patru este tendința de a fi manipulatoare. Le place ca toți ceilalți să experimenteze același țel în viață cu al lor. Este esențial pentru tipul de persoană de rază patru să-și dedice viața căii spirituale. Dacă nu fac acest lucru, au tendința să fie maniaco-depresivi. Metoda de abordare a căii spirituale va fi prin auto-control, care va conduce la uniformitatea minții și echilibrul forțelor războinice a naturii lor.

 Virtuțile speciale ale razei a patra sunt: afecțiune puternică, simpatie, curaj fizic, generozitate, iuțimea intelectului și percepția.

Viciile sunt: auto-centrarea, îngrijorarea, inexactitatea, lipsa curajului moral, pasiune puternică, indolență și extravaganță.

 Virtuțile care pot fi atinse sunt: calm, auto-control, puritate, lipsă de egoism, precizia, echilibru mental și moral.

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David Stone
Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!

15. Raza a treia a inteligenței active - Jan 21, 2019 3:14:00 PM
  Aceasta este raza gânditorului abstract, a filozofului și metafizicianului. Persoana pe această rază ar fi foarte fantezistă și excelentă la matematici avansate. Sunt idealiști, visători, teoreticieni. Sunt capabili să vadă fiecare parte a unei întrebări într-o manieră foarte clară.
   Una dintre caractericticile lor principale este perseverența. Au abilitatea de a se ține de un lucru până când îl duc la bun sfârșit, chiar dacă durează o viață întreagă.
   Organizatorii ierarhiei sunt al treilea departament. Sunt suflete care sunt în afară și în încarnare, care “duc lucrurile la capat”.
   Metoda de abordare a căii spirituale este prin intermediul lucrului metafizic și filozofic profund până când este obținută realizarea. Thomas Edison a fost un reprezentant remarcabil a razei a treia.
  Tipurile razei a treia sunt adesea perfecționiste. Pot ignora totul, mai puțin proiectul lor pe care îl vor realiza cu mare precizie. Au tendința să fie dependenți.
  Ca parte negativă, pot încerca să-i facă pe ceilalți să vadă numai percepția lor.
 Sunt foarte focalizați, concentrați, logici, organizați, au o minte clară, însă nu sunt întotdeauna conștienți de consecințe. Una dintre cele mai bune abilități ale lor este să fie capabili să mențină gândul perfecțiunii și a adevăratei divinități și să nu schimbe direcția acestui curs până când nu este îndeplinit.

 Virtuțile speciale ale persoanei de rază trei sunt: viziuni largi asupra tuturor întrebărilor abstracte. Sinceritatea scopului, intelect curat, capacitate de concentrare pe studii filozofice, răbdare, precauție, absența tendinței de a se îngrijora pentru lucruri mărunte.

  Viciile acestei raze sunt: mândria intelectuală, răceala, izolarea, inexactitatea în detalii, absența orizonturilor, egoism, prea multă critică față de ceililalti.

Virtuțile care pot fi dobândite sunt: simpatia, toleranta, devoțiunea, precizia energiei și simțul
 realității.

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David StoneVă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!
16. A doua rază a iubirii- înțelepciunii - Jan 21, 2019 12:17:00 PM
   Această rază înglobează calitatea divină a iubirii și dorinței pentru cunoaștere pură și adevăr absolut. Culoarea ei este de albastru intens profund.
  Persoanele pe această rază sunt foarte iubitoare, permisive, amabile, prietenoase și responsabile.
   Sufletul razei a doua este de obicei un profesor sau un posibil arhitect datorită abilității conceptuale mărite a acestei raze. Acest tip de persoană va avea un tact mărit și previziune. Vor fi ambasadori excelenți, profesori în școli sau profesori universitari.
  Acest tip de persoană va avea abilitatea să impregneze altor persoane adevărul lucrurilor și să-i determine să le vadă ca ei.
 Tipul razei a doua poate fi un artist excelent atâta timp cât vor căuta să predea arta. Această rază este foarte intuitivă. Acest tip nu este imprudent sau impulsiv. Pot fi înceți în acțiune.
  Metoda de apropiere de cale ar veni prin studiul îndeaproape și serios al învățăturilor, până când acestea devin o parte a învățăturilor persoanei, încât nu mai sunt doar o cunoaștere intelectuală, ci mai degrabă o regulă de a trăi spiritual.
 O minte a razei a două ar fi foarte receptivă. Acest tip nu este prea des întâlnit. Un corp emoțional pe raza a doua ar fi pașnic, stabil și matur. Un corp fizic de raza a doua este mai degrabă neobișnuit, deși se vor încarna mai mulți în viitor. Aceste tipuri de corpuri fizice sunt de obicei mici și construite în mod delicat. Sunt foarte rafinate și sensibile.
 Fiecare tip de rază are un aspect superior și unul inferior.

  Persoana de rază a doua de tip inferior ar încerca să câștige cunoaștere pentru scopuri egoiste, și nu pentru serviciul altruist al umanității. Sinele lor inferior le-ar conduce către suspiciune, asprime și indiferență. Sunt de obicei mult prea absorbiți de studiu și au dispreț față de limitarea mentală a celorlalți
.
 Virtuțile lor special sunt calmul, forța, răbdarea, anduranța, iubirea adevărului, loialitatea, inteligența clară și temperamentul senin.

Virtuțile pe care le pot căpăta sunt: iubirea, compasiunea, lipsa de egoism și energia.

  Toate sufletele încarnate pe această planetă sunt conectate la raza a doua, deoarece trăim într-un sistem solar de rază a doua. Raza a doua este raza în care operează Logosul nostru Solar, Helios. Celelalte sisteme solare sunt pe alte raze. Toate celelalte raze sunt subraze ale acestei mărețe raze cosmice. (a doua)
 Lordul Maitreya și Buddha s-au aflat pe raza a doua, că de altfel și majoritatea marilor învățători ai lumii. Dwhal Khul este un învățător de rază a doua, precum este și învățătorul său, Maestrul Kuthumi.

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David StoneVă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!

17. Prima rază a voinței sau a puterii - Jan 21, 2019 10:34:00 AM
   Prima rază este o energiea voinței, puterii și comenzii. Este conectată cu vitalitatea, inițiativa, încrederea. Schimbă ce este vechi și face loc pentru ce este nou. Este o energie foarte dinamică. Culoarea acestei raze este roșu. Cei care se află pe aceatsa rază au o mare putere personală care poate fi folosită pentru bine sau rău.
  Tipul de persoană a primei raze va ajunge întotdeauna în față indiferent de pe ce linie lucrează. Vor fi la conducrea profesiei lor. Sunt lideri înăscuti. Prima rază care nu este temperată de iubirea-înțelepciunea razei a doua poate fi extrem de crudă și nemiloasă. Lucrarea literară a acestui tip de persoană ar fi puternică și invincibilă. Le pasă puțin de stilul și definitivarea muncii. Exemple ale acestui tip de persoană ar fi Luther, Carlyle, Walt Whitman. Abordarea căii spirituale se face prin veritabila forță a voinței.
   Tipul primei raze ar fi un bun șef și comandant. Exemple: Napoleon, Winston Churchill, Generalul Patton, Generalul Mcarthur, Eleanor Roosvelt, Indira Ghandi, Christofor Columbus. (Saint Germain)
   Multe dintre figurile sportive remarcabile sunt pe această rază. De obicei, după ce prima rază își atinge scopul, celelalte raze preiau conducerea. Într-un fel, prima rază este legată de energia
Berbecului. Persoana de prima rază începe proiecte, însă apoi are altele de făcut.
   Prima rază este folositoare când persoana este traumatizată de emoțiile sale. Pot folosi puterea “vointei” ca să iasă. Te poți acorda la această energie purtând haine roșii. Aceasta este o rază foarte puternică și trebuie folosită cu atenție și în cantitatea potrivită.
   Majoritatea persoanelor au nevoie de a cantitate mult mai mică de invocare a primei raze decât ale celorlalte raze. Culoarea roșie intensifică orice stare deja existentă.
   Prima rază va avea un efect aproape instant. De obicei este nevoie de o cantitate mică. Manifestările negative ale primei raze ar fi văzute în manifestările de războaie pe planetă. Prima și a două rază ar face o echipă bună pentru a contracara asemenea manifestări negative. O persoană cu o minte de prima rază ar fi foarte directă și intens concentrată. Un corp emoțional de prima rază ar fi foarte puternic, cu reacții emoționale intense.
 Un corp de prima rază are tendința să fie înalt, construit puternic și cu oase mari. Polițiștii și militarii sunt de obicei de prima rază. Un corp de prima rază își croiește drum prin orice. Pot ajunge buni jucători de fotbal american. O personalitate de prima rază poate fi un pic cam aspră.
   Alte persoane faimoase care au fost pe prima rază au fost: Hercule, Rama, Tse Tung, Abraham Lincoln, Janet McLure. (fondatorul Fundației Tibetane)

   Virtuțile speciale ale primei raze sunt: forța, curajul, statornicia, sinceritatea, neînfricarea, puterea de a conduce, capacitatea de a înțelege întrebări mărețe într-o modalitate cu vederi lărgi a minții.

  Viciul acestei raze este mândria, ambiția, voința, asprimea, aroganța, dorința de a-i controla pe ceilalți, încăpățânarea, furia.

  Virtuțile care pot fi dobândite sunt blândețea, umilința, simpatia, toleranta și răbdarea.

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David StoneVă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!

18. Psihologia ezoterică și știința celor 12 raze - Jan 21, 2019 10:07:00 AM
 “Cunoaște-te pe tine însuți” 
 Cioplit deasupra porții oracolului din Delphi.

    Cele șapte raze sunt primele diferențieri ale lui Dumnezu în manifestare și ele oferă întregul câmp al expresiei Sale în formă manifestată. Cele șapte raze sunt întruchipările celor șapte tipuri de forțe, ceea ce demonstrează șapte calități ale lui Dumnezeu. Aceste șapte calități au un efect de șapte învelișuri asupra materiei și formei în toate părțile ale universului infinit al lui Dumnezeu. Cele șapte raze sunt întruchipări ale șapte ființe mărețe.
  Acestea sunt:

 •   Lordul puterii sau voinței
 •   Lordul iubirii-înțelepciunii
 •   Lordul inteligenței active
 •   Lordul armoniei, frumuseții și artei
 •   Lordul cunoașterii concrete și științei
 •   Lordul devoțiunii și idealismului
 •   Lordul ordinii ceremoniale sau magiei

   Razele sunt în realitate un subiect destul de complex și sunt multe feluri și cadre de referință pentru a le înțelege. Studiul razelor este aproape o știință necunoscută în lumea noastră. Eu sunt un student extraordinar al acestui câmp și am fost implicat cu aproape orice religie și școală a misterelor de pe planetă.
    Abia atunci când am citit cărțile lui Alice Bailey despre “Psihologia ezoterica”, semnificația profundă ale razelor a venit în conștiența mea. Razele sunt mai importante chiar decât astrologia, însă despre ceea ce am să vă împărtășesc în acest capitol nu se vorbește în apropape 99,9% din căile spirituale de pe Pământ. Este posibil ca înțelegerea razelor să fie singura știință spirituală cea mai importantă pentru a ne înțelege pe noi înșine și lumea ca întreg. Aceste raze sunt cele care guvernează întreaga creație.

 Razele aspectului și razele atributului 

   În scrierile sale, Djwhal Khul a împărțit cele șapte raze mărețe în două categorii,
 numite razele aspectului și razele atributului.

 Razele aspectului

 Prima rază a puterii, voinței și scopului
 A doua rază a iubirii-înțelepciunii
 A treia rază a inteligenței active, creative

 Razele atributului 

 A patra rază a armoniei prin conflict sau artă sau frumusețe
 A cincea rază a cunoașterii concrete sau științei
 A șasea rază a idealismului abstract sau devoțiunii
 A șaptea rază a ordinului ceremonial sau magiei sau ritualului sau organizației.

 Raza structurii a fiecărei ființe umane încarnate 

   Fiecare extensie de suflet care se încarnează în planul Pământean este alcătuită din șase raze. Au o rază separată pentru monadă, suflet, personalitate, minte, emoții și corp fizic. În principiu raza monadei și raza sufletului sunt aceleași în toate încarnările persoanei.
   Celelalte raze se pot schimba de la o viață la alta. Fiecare persoană încarnată se află  pe una din aceste șapte raze. Extensiile de suflet cu razele sufletului aflate pe cea de-a patra, a cincea, a șasea și a șaptea rază trebuie să fie combinate cu cele trei raze majore după ce trec a treia inițiere. Raza monadică a fiecărei personalități încarnate este una din cele trei raze.
   În persoana neevoluată domină razele corpurilor emoțional, mental și fizic. Pe măsură ce persoana dezvoltă o personalitate mai actualizată pe sine, atunci raza personalității devine dominantă, iar cele trei raze ale corpurilor devin subordonate ei.
   Pe măsură ce persoana continuă să evolueze, ele încep să devină polarizate în suflet. Are loc o bătălie între sinele superior și cel inferior sau între raza personalității și raza sufletului. Pe măsură ce raza sufletului începe să câștige această bătălie, iar discipolul începe să câștige auto-control asupra personalității, atunci raza personalității devine subordonată razei sufletului.
   Procesul continuă până când raza monadică începe să pătrundă, după cea de-a
 treia inițiere. Pe măsură ce discipolul învață să devină polarizat în monadă, raza sufletului devine subordonată razei monadice.
  Fiecare din cele zece grupuri de suflete răspund razei Logosului Planetar (Sanat  Kumara) care este pe raza a treia. De fapt, suntem cu toții o subraza a razei Lui, la fel cum el este o subraza a Logosului Solar (Helios) care este pe rază a doua. Helios este o subraza a Logusului Galactic, iar Logosul Galactic este o subraza a Logosului Universal (Melchizadek). Acest proces continuă până la Divinitate. Întreagă creație este o subraza a Divinității. Fiecare nivel a coborât într-o manieră ierarhică.
 Oamenii care sunt pe aceeași rază au tendința să vadă lucrurile într-o manieră similară. Acest lucru se poate schimba însă, în funcție de rază și inițierea cu care sunt identificați. În timpul facultății două persoane pot avea personalități de rază a patra și deci, au multe în comun. Pe măsură ce unul se deschide către raza sufletului și își schimbă polarizarea, acest lucru se poate schimba dacă au raze ale sufletului diferite.
  Asta nu înseamnă că oamenii aflați pe raze diferite nu se înțeleg. Sunt mulți factori care contribuie. Însă, razele au o influența mare.
  Persoanele care au o structură de două, patru sau șase raze tind să fie mai introvertite și concentrate pe spiritualitate. Persoanele cu o structură de una, trei, cinci, șapte raze tind să fie mai extrovertite și concentrate pe formă și pe nivelul concret al lumii.
   Când o extensie de suflet se află la două treimi din calea ei spirituală, raza sufletului începe să conducă personalitatea.
 Este înspre beneficiul fiecărui aspirant și discipol să încerce și să ajungă la înțelegerea celor șase  raze care alcătuiesc constituția lor spirituală.

Raza personalității își desfășoară majoritatea activității în corpul fizic.
Raza sufletului are influența specifică în corpul astral.
Raza monadică are influența specifică în corpul mental.
Raza personalității determină atitudinea de separare.
Raza sufletului facilitează atitudinea de conștiință de grup și detașare față de partea de forma a vieții. Raza  monadică poate fi simțită numai după a treia inițiere și aduce aspectul voinței Creatorului.

   Aceste raze au un efect incredibil de puternic asupra vieții fiecărei ființe umane.
   Raza  corpului fizic determină  majoritate  trăsăturilor fizice ale corpului fizic.
 Razele determină  calitatea corpului emoțional și afectează într-o măsura mare natura minții.
 Razele predispun fiecare persoană către anumite puteri și anumite slăbiciuni.
 Anumite atitudini ale minții sunt ușoare pentru un anumit tip de raza și extrem de diferite pentru altele.
  De aceea personalitatea încarnată schimbă razele de la o viață la alta, până când toate calitățile sunt dezvoltate și demonstrate.
  Datorită acestor lucruri este absolut esențială cunoașterea acestor raze pentru a te cunoaște pe tine însuți și pentru întreaga zonă a psihologiei. Ceea ce este șocant este că în domeniul psihologiei de pe Pământ din ziua de azi, nu există nici o înțelegere a razelor, acesta fiind și unul dintre multiplele motive pentru care nu este eficientă modalitatea în care este practicată ea.
   Motivul pentru care razele nu sunt înțelese se datorează faptului că sufletul nu este înțeles aproape deloc. 98% din formele de psihologie predate în școli și practicate de profesioniști licențiați sunt separate și deconectate de la nivelurile de conștiință ale sufletului și ale monadelor. Noul val din viitor va fi studiul “Psihologiei transpersonale sau spirituale” (v-aș recomanda să citiți cartea mea pe acest subiect, intitulată “Psihologia sufletului”).
  Nu doar oamenii au raze. Și țările, orașele, grupurile și organizațiile au raze. Acestea sunt, însă, limitate la o singură rază a sufletului și o rază a personalității. Spre exemplu, multe din țările de pe Pământ operează încă pe raza personalității. Atunci când raza sufletului este capabilă să se concentreze complet printr-un individ, atunci discipolul este pregătit să ia a treia inițiere. Raza personalității este apoi stinsă în mod ocult. Locuitorul din prag a fost subjugat și stăpânit.
  Sufletul este cel care alege razele pentru extensia de suflet sau personalitatea încarnată pentru fiecare viață.
 Fiecare rază lucrează mai întâi prin una din chakre. O cunoaștere a structurii noastre a razei ne oferă înțelegeri legate de caracterul nostru, forțele și slăbiciunile, în același mod în care o poate face și un horoscop astrologic adecvat. Studiul psihologiei ezoterice și știința celor 12 raze este la fel de importantă precum studiul astrologiei. Poate fi chiar mai important, având în vedere faptul că razele, la nivel cosmic, afectează, influențează și preced crearea stelelor și a constelațiilor prin universul
 infinit al lui Dumnezeu.
   Este important să realizăm că putem folosi toate razele indiferent dacă le avem în
 structura noastră a razei sau nu. Poți chema oricare dintre cele 12 raze și calitățile lor
 pentru serviciul personal și planetar.

    O analiză amănunțită a celor 12 raze 


Prima rază a voinței sau a puterii

A doua rază a iubirii- înțelepciunii

Raza a treia a inteligenței active

A patra rază a armoniei prin conflict

Raza a cincea a minții concrete

Raza a șasea a devoțiunii

Cea de-a șaptea rază a ordinii ceremoniale și a magiei

    Pe la începutul anilor 1970 o dispensă divină de șapte raze superioare au fost acordate acestei planete, datorită mișcării iminente către a patra dimensiune și noua eră.
  Aceste raze superioare sunt combinații ale primelor șapte raze cu puțină lumină de la sursă sau lumină albă care le oferă o calitate luminoasă.
 Multe din noile extensii de suflet care vin acum au aceste raze superioare în structurile lor. Alții încep să le acceseze acum într-o manieră foarte integrată. Sunt raze minunate și vă recomand să le chemați regulat pentru vindecare personală și planetară.
   Toate aceste raze planetare vin prin Logos-ul nostru planetar, Sanat Kumara. În univers există raze chiar peste cele doisprezece, însă acestea sunt toate cele programate pentru Pământ în aceste timpuri. Helios, Logos-ul nostru solar, le direcționează către Sanat Kumara, care le face disponibile pentru noi.

Razele superioare – de la opt la doisprezece

 Cum să afli care sunt razele tale 

   Pricipalul mod de a determina acest lucru este prin examinarea atentă a acestui material și folosirea minții raționale, cât și a celei intuitive. Pe lângă aceasta mai poți folosi pendulul pentru a verfica de două ori concluziile creierului tău stâng. Ca o a reia modalitate este posibil să ai channeling-uri de la Maeștrii Ascensionati printr-un canal calificat sau de la un medium calificat care îți poate da această informație. Recomand utilizarea tuturor celor trei metode.

Cum să folosești aceste raze

Metode ale razelor de predare a adevărului 


   Raza I
 Expresia superioară: știința guvernării sau a guvernului.
 Expresia inferioară: diplomația modernă și politica.
   Raza II
 Expresia superioară: procesul inițierii după cum este predat de ierarhia Maeștrilor.
 Expresia inferioară: religia.
   Raza III
 Expresia superioară: semnificațiile comunicării sau interacțiunii. Radio, telegraf, telefon și semnificațiile transportului.
 Expresia inferioară: folosirea și împrăștierea banilor și aurului.
   Raza IV
 Expresia superioară: munca masonică bazată pe formarea ierarhiei și asociat cu raza II.
 Expresia inferioară: construcția arhitecturală. Planificarea orașului modern.
   Raza V
 Expresia superioară: știința sufletului, psihologia ezoterică.
 Expresia inferioară: sistemul educațional modern.
   Raza VI
 Expresia superioară: crestinitatea și religiile diversificate. A se observa relația cu raza II.
 Expresia inferioară: bisericile și organizațiile religioase.
   Raza VII
 Expresia superioară: toate formele de magie albă.
 Expresia inferioară: spiritualitatea în aspectele sale joase.

 Razele și profesiile corespunzătoare 

   Următoarea informație arată fiecare rază și profesiile corespunzătoare. Trebuie înțeles că tipul de muncă pe care îl faci se poate schimba în funcție dacă ești polarizat în raza corpului, raza personalității, raza sufletului sau raza monadică. Acesta este motivul pentru care multe persoane își schimbă profesia mai târziu.

 Raza I: Guvernământ și politică: relații internaționale
 Raza ÎI: Educație și învățământ: scris, vorbit, radio, TV
 Rază III: Finanțe, comerț, afaceri și economie
 Rază IV: Sociologie: cooperare rasială și culturală și conciliere.
 Raza V: Științe: incluzând medicina și psihologia
 Raza VI: Religie, ideologie: filizofie
 Rază VII: Structurarea societății: ordonarea puterii prin ceremonie, protocol și
 ritual

   Chakrele asociate cu fiecare rază. 
 Relația razelor cu centrele


 Prima rază
 •   Centrul capului, raza voinței sau puterii.
 Raza a doua
 •   Centrul inimii, raza iubirii-înțelepciune.
 Raza a treia
 •   Centrul gâtului, raza inteligenței active.
 Raza a patra
 •   Baza coloanei, raza armoniei.
 Raza a cincea
 •   Centrul ajna, raza științei concrete.
 Raza a șasea
 •   Centrul plexului solar, raza devoțiunii.
 Raza a șaptea
 •   Centrul sacral, raza magiei ceremoniale.

Razele care afectează umanitatea 

 Pentru a demonstra influența imensă a razelor asupra vieții fiecăruia umatoarea
 listă arată toate razele de care, fiecare dintre noi ca parte a umanității, suntem influențați.

 Razele trebuie luate în considerare în conexiune cu umanitatea 

 •   Raza sistemului solar.
 •   Raza Logos-ului nostru planetar.
  Raza regatului uman.
 •   Raza rasei noastre, raza care determină rasa ariană.
 •   Razele care guvernează oricare ciclu aparte.
 •   Raza națiunii, sau raza care influențează îndeosebi o anumită națiune.
 •   Raza monadei.
 •   Raza sufletului sau ego-ului.
 •   Raza personalității.
 •   Razele care guvernează:
    •   Corpul mental
    •   Corpul astral sau emoțional
    •   Corpul fizic

Razele și sistemul nostru solar

   În concepția ocultă este înțeles faptul că există șapte sisteme solare progresive prin intermediul cărora evoluează personalitățile încarnate. Pe Pământ, noi evoluăm prin intermediul celui de-al doilea sistem solar. Primul sistem solar a operat sub raza a treia. Sistemul nostru solar actual operează sub raza a doua. Următorul sistem solar va opera sub raza unu.
   Legat de sistemul nostru solar cele șapte raze emanate sunt expresii a șapte vieți mărețe întruchipate de către șapte stele în constelația Marelui Urs. Din moment ce sistemul nostru solar, guvernat de Helios, este un sistem solar de raza doi, celelalte șase raze sunt de fapt subraze ale razei cosmice doi.     Razele din cele șapte stele din Marele Urs ajung la soarele nostru prin cele doisprezece constelații. Fiecare rază transmite energia ei prin trei dintre constelații și ajunge pe Pământ prin una dintre cele șapte planete sacre. A existat o mică ajustare în a înțelege acestea, care a fost adusă în materialul lui Alice Bailey, datorită faptului că Pământul a devenit acum o planetă sacră. Există, de asemenea, șapte sisteme solare în sectorul  nostru galactic din care fac parte Pământul și sistemul nostru solar. 

 Razele și planetele sacre

Următoarea listă arată cele opt planete sacre și razaele cu care sunt asociate. Statutul de planetă sacră are loc când Logosul Planetar își ia cea de-a treia inițiere cosmică

 Planetele sacre și razele lor 

 Pământul: a patra rază
 Vulcan: prima rază
 Mercur: a patra rază
 Venus: a cincea rază
 Jupiter: a doua rază
 Saturn: a treia rază
 Neptun: a șasea rază
 Uranus: a șaptea rază

 Planetele non-sacre și razele lor 

 Marte: raza a șasea
 Pământul: raza a treia
 Pluto: prima rază
 Luna (camuflând o planetă ascunsă): raza a patra
 Soarele (camuflând o planetă ascunsă): raza a doua

Razele și dimensiunile realităților 

Următoarea tabulare arată cele șapte raze și planul sau dimensiunea realității cu care este conectată. După cum știți, Djwhal Khul a descris cu precizie că sunt șapte dimensiuni ale realității prin care lucrăm în ceea ce se numește planul cosmic fizic.
 Mai sunt și șapte dimensiuni cosmice. Cele șapte dimensiuni enumerate aici pentru scopurile noastre sunt cele șapte subplanuri ale cosmicului fizic, precum sunt descrise în cartea lui Alice Bailey, “Psihologia ezoterica”.
 Raza I: Planul voinței sau al puterii divinității.
 Raza ÎI: Planul iubirii-înțelepciune a monadei.
 Raza III: Planul inteligenței active a spiritului, Atma.
 Raza IV: Planul armoniei intuiției.
 Raza V: Planul mental al cunoașterii concrete.
 Raza VI: Planul astral al idealismului, devoțiunii.
 Raza VII: Planul fizic al ordinii ceremoniale.
 Razele care sunt în și în afară manifestării

Următoarea tabulare arată care raze sunt active în sens planetar:
 Raza unu: nu se află în manifestare.
 Raza a doua: în manifestare începând cu anul 1575 d. Hr.
 Raza a treia: în manifestare începând cu 1425 d. Hr.
 Raza a patra: vine ușor către manifestare începând cu 2025 d. Hr.
 Raza a cincea: În manifestare din 1775 d. Hr.
 Raza a șasea: trece rapid către nemanifestare. A început să treacă spre nemanifestare în 1625 d. Hr.
 Raza a șaptea: În manifestare din 1675 d. Hr.


Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David Stone


Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!


19. Rugăciune/meditație a Luminii celei Vii și Veșnice cu Iisus - Jan 10, 2019 9:36:00 PM
       Această meditație este o conectare cu Lumina cea Vie și cu Ființele de Lumină Totală. Ființa de Lumină Totală poate fi Iisus, Măicuța dragă, părintele Arsenie Boca sau orice sfânt sau sfântă din oricare religie. Conectarea cu Sursa de Lumină conștientă ne aduce un plus de energie de neimaginat care ne hrănește corpurile. Starea alterată de oboseală dispare și imediat se instalează o stare de liniște interioară și pace.  Noi suntem minunați, perfecți dar am uitat și încet ne-am deconectat de la Sursa: Dumnezeul Cel Viu, nu mai știm să accesăm adevăratul nostru potențial din interiorul nostru, ba mai mult nimeni nu ne-a învățat că toate darurile divine sunt în planurile subtile ale sufletului nostru.
  Să ne deschidem și să primim Lumina Vie în structurile noastre.
  Practicând cât mai des această meditație vibrația/Lumina noastră interioară crește și avem acces din ce în ce mai mult la Înțelepciune și Cunoaștere. 
   Suntem o mare familie universală/multiversală și pentru a atinge măreția fericirii și iubirii necondiționate, fiecare gând, cuvânt, emoție contează, fiecare faptă contează. Trebuie doar să ne reamintim, iar primul pas este Intenția. Prin intenție începe un minunat proces de descătușare a potențialului nostru. Toți suntem Fii și Fiice a Celui Preaînalt, toți suntem pe drumul întoarcerii Acasă. 
  Această meditație ne ajută (prin energiile de susținere permanentă) la cresterea Voinței, la cresterea Puterii interioare, la Vindecare și cel mai important mă ajută să îmi Reamintesc cine Sunt eu cu adevărat.    Iubirea, iertarea, reclădirea interioară, într-ajutorarea aproapelui toate duc spre Purificare, devin un canal din ce în ce mai curat pentru energia pură a Sursei-Dumnezeu Cel Viu. Această energie Pură a Sursei ne menține corpul, fiecare celulă în Lumină, implicit Sănătate și Fericire. Așa că este impetuos necesară o dietă morală personală care se unește cu o dietă morală a aproapelui și așa ajungem la Unime, la Mesia Colectiv. Sentimentul de iubire care se revarsă în valuri în jurul meu este de fapt Puterea Legii Universale/ multiversale pe care eu o pot manifesta, am înțeles că este Puterea de care vorbește Iisus și Sfinți Părinți, este energia care mă vindecă pe mine și micul meu univers.   Iubesc, te iubesc,  realitatea mea este plină de Lumină, oameni minunați, situații benefice, sănătate și fericire....   Bunul Dumnezeu, Tatăl ne vrea frumoși, sănătoși, să ne bucurăm de această călătorie minunată numită Viață.  Doar eu pot sta în calea mântuirii/ evoluției mele... 
 Rugăciune/meditație a Luminii celei Vii și Veșnice cu Iisus -Asthar Maia-
   Ca de obicei ne căutăm un loc comod unde să nu fim deranjați.   Onorăm acest moment.   Această meditație este foarte puternică și dacă în acest moment tu o faci este că ești pregătit. Nu pot decât să mă bucur Om frumos! Ești minunat și te iubesc!   Intrăm în starea alfa respirând conștient... inspirăm...expirăm...Inspirăm, expirăm... Sunt din ce în ce mai liniștită. Este Pace... În timpul meditației îmi închipui că am o rochie/cămașă albă simplă, lungă, și stau cu mâinile împreunate în dreptul inimii ca semn de adâncă smerenie și respect.   .Când suntem pregătiți, în echilibru cu noi și cu Întregul spun tare sau în gând:

                         " Iisus, te rog frumos vino Acum Aici lângă mine!

   Îmi închipui o ușă, un geam sau o poartă care se deschide undeva deasupra mea. Trebuie să fim conștienți că tot ce "ne putem"imagina este REAL. O Lumină puternică începe să curgă spre realitatea mea, are culoarea albă cu inserții aurii...îmi umple întreaga încăpere...este caldă...este minunat... Inspir această lumină în fiecare celulă a ființei mele.  Inspir lumină...expir lumină...   Simt Pace, Iubire, Liniște...    De la Sursă Lumina începe să aibă inserții roz deschis și argintii din ce în ce mai dese și începe să contureze un corp omenesc. Este Iisus...Ochii îi scânteiază în mii de culori, șuvițe de Lumină îi conturează părul lung, hainele sunt Lumină. Întregul Lui emană Iubire și Compasiune.    Onorez acest moment... Sunt in Pace, Iubire, Bucurie... simt Smerenie.   Iisus se apropie, duce mâna dreaptă la piept și ia un pumn de Lumină roz argintie și cu un gest încetinit o îndreaptă spre mine. Lumina se îndreaptă spre Inima mea înaltă și reverberează în tot corpul...este Divin... Asemenea moment se trăiește în toată plenitudinea ei. Este minunat, mă simt purificată, ușoară, corpul vibrează...   Iisus îmi citește gândurile și aud intuitiv cum îmi spune: "Da meriți!" și mă asigură că sunt Pregătită pentru a primi Flacăra Eternă a lui YHWH- Dumnezeul cel Viu.
  Corpul vibrează din ce în ce mai mult...
  Încrederea și Puterea mea interioară sunt la capacitate maximă...

 În sânul Infinitelor Glorii ale Tronului Tatălui există un cântec celest folosit în toate mai înaltele ceruri pentru a- L slăvi pe Tatăl. Este vibrația Sfântului Duh care conferă putere tuturor inteligențelor vii ale lui Dumnezeu furnizându-le o formă de salvare. Acesta este: Kodoish Kodoish Kodoish Adonai Tsebayoth 
Spun de patru ori: mantra care înseamnă: Sfânt Sfânt Sfânt este Domnul Oștirilor.

    Iisus cu mâna dreaptă formează un vârtej de Lumină multicoloră ca două roți întrepătrunse de mărimea unui om. Aceste roți sunt pline de ochi de jur împrejur, sunt Vii. Mă ia de mână și pășim pe aceste roți. Înaintam cu viteză prin canalul de Lumină nou format. Viteza este așa mare încât pereții par încremeniți în culorile curcubeului. Este minunat. Din depărtare se aude cântecul îngerilor de preamărire a Celui Preaînalt. 
  Ieșim din tunelul de Lumină și în fața noastră apare o priveliște de basm, poiene cu mii de flori înmiresmate cu tămâie și smirnă și fluturi multicolori. Cerul este de un alb argintiu luminat de Iubirea și Lumina cea Vie. Râuri înguste și dese brăzdează întreg ținutul. Toate curg spre Sud și se unesc într-un loc plin de Lumină care colectează aceste râuri Vii.   
  În jurul nostru apar zece sfere care se măresc din ce în ce mai mult și se așează în fața noastră. Zece Ființe de Lumină Totală se conturează și fiecare aduce cu ea câte o emanație de Lumină a celor zece Comandamente pe care le-a primit Moise, coduri de energie Vie a Pomului Vieții.  
   De la aceste Ființe de Lumină Totală pornesc zece fascicule de Lumină de culoare aurie translucidă care constituie legătura Vie dintre EU SUNT-ul Minții Eterne a Tatălui și vehiculul de viață EU SUNT ( spun numele). Aceste fascicule ajung deasupra capului meu( spun numele) și formează o spirală. 
   Spun cu glas tare sau în gând: eu (spun numele) primesc aceste zece emanații de Lumină în fiecare celulă și particulă a corpurilor mele pentru a contura din ce în ce mai profund imaginea Adam Kadmon pecetluit în Viața Eternă cu Spiritul Shekinah! 
   Lumina Spirală se apropie de chakra coroanei și încet pătrunde până la celula maestru din glanda pineală. De aici Lumina este distribuită instantaneu în toate corpurile. Nu mai îmi simt corpul... doar Tăcerea Absolutului Etern cum este Luminat de Puritatea și Iubirea infinită a Dumnezeului Cel Viu.  Îmi privesc mâinile care sunt translucide și strălucesc. SUNT LUMINĂ!...Sunt Lumina...Mă Topesc în oceanul de Iubire. Starea Absolută nu poate fi descrisă. Este momentul sublim în care eu experimentez Iubirea Dumnezeului Cel Viu. Mă contemplu în această stare câteva secunde. Este sublim...Lacrimile Pure au culoarea cristalului de cuarț și îmi brăzdează fața. Este minunat...inspir iubire...expir iubire...
   Iisus se așează în spatele meu și îmi cuprinde capul cu mâinile.  
 Din mâinile Lui Iisus curge o Lumină de culoarea verde chihlimbar care formează un paravan în fața mea.  
   Punctul în care se colectează Râurile de Lumină strălucește din ce în ce mai tare. Flăcări din ce în ce mai mari și intense ies din acel punct.  
   Lumina este foarte strălucitoare... Se aude un glas ca un tunet: EU SUNT CEL CE SUNT... Fiică/fiule, primește Flacăra Eternă Aici și Acum pentru Eternitate să te călăuzească în toate direcțiile Timpului! ...
   Spun tare sau în gând: eu (spun numele) sunt pregătită să primesc Flacăra Eternă Acum Aici pentru Eternitate, Doamne! ...
   O sferă de foc se desprinde și înaintează spre mine. Iisus susține acest proces. Sfera se apropie și se dizolvă în corpurile mele. Curg...curg...îngerii cântă...este minunat, este Puritatea Sfințeniei...Eu Sunt Eternitatea...Sunt Lumina... Sunt Iubire Pură...Mulțumesc Doamne și te iubesc!  este minunat...păstrez această stare câteva secunde... este minunat... recunosc Locul, Amintirile îmi revin Limpezi: Aici este Casa mea...mi-amintesc...
   Flăcările se retrag în punctul în care se colectează Râurile de Lumină...Nu îmi simt corpul, doar Simfonia Vibrației Eterne a Iubirii... este minunat...
  Iisus absoarbe paravanul de Lumină verde și mă cuprinde în brațe. Suntem UNUL...în Veșnicie, frate și soră!... Iisus mă privește mulțumit. Păstrez această stare cât simt eu...este minunat...

   Întorc privirea spre cele zece Ființe de Lumină Totală și cu mâinile translucide împreunate în dreptul inimii spun: mulțumesc și vă iubesc! Ființele de Lumină Totală se transformă în sfere de Lumină și se îndepărtează. 
Împreună cu Iisus ne întoarcem prin canalul de Lumină...
   Puterea Recunoștinței sunt la cote maxime. Iisus mă binecuvântează cu semnul crucii pe frunte. Șoptesc: mulțumesc! 
 Conturul lui Iisus se pierde spre sursa de Lumină. 

 Flacăra Eternă este aprinsă în sufletul meu. Sunt puternic/puternică și am curaj!!! 
Acum este doar Iubirea supremă, o Lumină care compune continuu Viața,  Eu Sunt Ceea ce Sunt  împreună cu Cel ce Ești Una cu Toate. 
  Doamne, mulțumesc pentru Flacăra Eternă care s-a născut în inima mea pentru Eternitate, mulțumesc pentru fiecare respirație a Luminii... ea curge, mă hrănește, mă mângâie și îmi spune:" Sunt cu tine, te aștept și te iubesc!...și eu te iubesc Lumină, Doamne!...vin...

  Vă iubesc frați întru Lumină!
Această rugăciune/ meditație este un cadou divin pentru noi, fii și fiice a Dumnezeului Cel Viu și mi-a fost transmisă în 9 ianuarie 2019 în timpul unei profunde conectări cu planurile subtile ale sufletului.

   Recomand ca această Sfântă Rugăciune/meditație să fie făcută timp de patruzeci de zile, pe urmă de câte ori simțim nevoia. Este cea mai simplă modalitate de a ne transforma corpurile  în Lumină  pentru o mai mare Înțelegere, pentru a manifesta starea de Fericire, Sănătate și Iubire.  

                                           Spunem de patru ori: Amin Amin Amin Amin------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Lăsați-vă în continuare purtați de acordurile muzicale ale maestrului Gheorghe Iovu, acorduri care ne poartă sufletul în mai înaltele dimensiuni celeste. Mulțumesc din suflet! 

Pentru cei dintre dumneavoastră, la care le este mai ușor să asculte meditația o puteți asculta aici: 


Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența prin următorul link: http://maiamariamaia.blogspot.com/2019/01/rugaciune-al-luminii-celei-vii-si.html
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!


20. Mesaj 2019- Doctorii J.J & Desiree Hurtak - Jan 10, 2019 7:21:00 PM
Dragi prieteni ai Academiei —  Viaţa se accelerează enorm! Resimţim cu toţii schimbările ce au loc, inclusiv haosul. Pentru cei ce pot să trăiască unele aspecte ale Divinului în viaţa lor, aceste vremuri reprezintă unele dintre cele mai măreţe momente din istoria umanităţii, vremuri ce furnizează oportunităţi pentru o nouă creştere.   Putem să privim în jur şi să observăm enorma varietate de Viaţă ce se desfăşoară pe toate palierele creaţiei, de la nivelul atomului până la Adam Kadmon. Aflăm, de asemenea, că Pământul este o importantă formă de şcolarizare/ şcoală. Trebuie să luăm deciziile potrivite pentru a putea să avansăm şi pentru a nu fi [doar] locuitori indolenţi din scenariile noastre mintale limitate şi critice.  Cheile lui Enoh® sunt asemeni unei “scări” ce urcă de la fundaţia limitată a fizicii şi biologiei înspre dezvăluirea mijloacelor prin care totul trebuie să fie transformat, pe măsură ce ştiinţa se mişcă înspre înţelegerea universului în inter-relaţionarea acestuia cu Evoluţia Mai Înaltă. Trebuie oare pur şi simplu să aşteptăm Intervenţia Divină – iar dacă ea vine, care sunt schimbările ce vor avea loc în realitatea noastră fizică? Oare sunt oamenii pregătiţi să lase în urmă rivalităţile lor culturale şi filosofice? Mulţi mai au încă îndoieli, văzând doar un sfârşit al vieţii pe măsură ce trecem prin cataclisme şi tragedii inter-culturale din ce în ce mai fatale, în vreme ce alţii aşteaptă şi mai multe dovezi ale [existenţei] altor realităţi lumeşti, sau chiar a [existenţei] vieţii pe alte planete, şi posibil a [existenţei] altor universuri. Pentru a ne ajuta să ne soluţionăm întrebările, vă încurajăm să vă întoarceţi şi înspre Divin, să fiţi îndrumaţi în numeroasele niveluri de realitate, aşa cum o sugerează Cheile lui Enoh®, pentru a deschide “câmpurile de energie” de mai înaltă Cunoaştere.Poate veţi observa atunci că enunţul misiunii voastre gravitează în jurul logicii ce poate fi articulat astfel: Tikkun Olam B’malchut Shaddai, adică, a repara lumea în Împărăţia Atotputernicului, Shaddai. Această Cunoaştere dezvăluie adevărata natură a Divinului ca schiţă a noastră din cadrul evoluţiei Vieţii, schiţă aflată la îndemâna fiecăruia din noi spre dobândire şi spre utilizare sub forma unei instrucţiuni care să servească scopului Divin al lui YHWH şi pentru a trăi Prezenţa lui Christ. Povestea noastră evolutivă continuă e reprezentată de misiunea noastră spirituală, ce duce înspre reînnoirea conştiinţei prin intermediul Gândului Divin şi al Prezenţei Divine. Să devenim [cu toţii] conştienţi cu privire la faptul că schimbările ce urmează necesită angajamentul nostru continuu prin:1.   meditaţie şi continuarea utilizării zilnice a unor afirmaţii ce clădesc rezilienţa, pentru a-i ajuta pe cei ce trec prin stări de stres, căci schimbările ne afectează pe fiecare din noi. [În aceste meditaţii şi afirmaţii] trebuie să încorporăm şi “insight/discernământ biblic” pentru a ne clădi încredere mai avansată şi  pentru a deveni mai puternici în (Pistis) Credinţa noastră;2.   continuarea activităţii în “grupuri” pentru a face parte dintr-o reţea mai puternică de rugăciune, studiu şi muzică;3.   oferirea de observaţii pozitive oamenilor, prin sinergie pozitivă folosită alături de darurile de “vedere la distanţă” (remote viewing), “comunicare la distanţă” (remote communication) şi “vindecare la distanţă” (remote healing) pentru planetă;4.   înţelegerea diferenţelor dintre fiinţele extraterestre fizice (ET) şi fiinţele spirituale ultraterestre (UT), [acestea din urmă fiind cele] ce respectă Dumnezeirea şi spiritul-sufletul viu (numit Neshamah). ET nu sunt cei ce au creat experimentul nostru uman, însă îl influenţează. Fiinţele UT/angelice ne vor ajuta să generăm o psihologie pozitivă în procesul de pregătire a unei “trans-umanităţi mai înalte” (care nu se bazează pe inteligenţă artificială) şi care este o existenţă într-un corp spiritual mai înalt de Lumină bazat pe Chipul Divin.În toate lucrurile, să fiţi binecuvântaţi de Lucrarea Divină, pe care aţi ales-o pentru această viaţă. Sprijinul vostru pentru activităţile Academiei continuă să aibă o importanţă vitală, căci el permite publicarea noilor Chei în şapte limbi majore ale lumii, în acest moment crucial de accelerare a istoriei umane.Să ne bucurăm în Numele lui Dumnezeu – YHWH – ca pecete şi angajament al Transformării!Cu Iubire şi Compasiune,Doctorii J.J & Desiree HurtakVă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!
21. Din iubire- Nașterea Christului Interior - urare - Dec 24, 2018 5:54:00 PM


 Îmi place această perioadă a anului în care zilele mai scurte și nopțile mai lungi m-au dus în interior să reflectez asupra anului care tocmai se încheie.
   Ne aflăm în mijlocul unei schimbări în Codul Vieții, iar toate experiențele, situațiile, lipsurile care vin în viața noastră ne pregătesc pe noi ca Fii și Fiice ale Vieții, să ne trezim și să ne recunoaștem propriul Creator Divin, de fapt această trezire este o "naștere" a Sinelui nostru Divin embrionic pentru a se uni cu Creatorul Divin Unul. Suntem binecuvântați să trăim aceste minunate Vremuri în care Viața în curgerea ei firească ne conduce în virtutea Marii Uniuni care este lipsită de separare dualistică.

   Haideți să-l trăim și experimentăm pe Dumnezeul Tatăl în interiorul inimii noastre, să deschidem Porțile de Lumină din interiorul nostru ca Toți să fim o singură Familie, să fim Unul în Divina Unitate și prin iubirea noastră să înconjurăm pământul într-un dans al Luminii, al Păcii, al Blândeții și al Iubirii.
   Prin intermediul Mamei Divine, al Luminii și al Iubirii Infinite să avem cu adevărat o Naștere Christică în Veacul Spiritului Sfânt în care va Domni Adevărata Iubire a Tatălui Ceresc.

   Mă simt profund binecuvântată de abundența din viața mea, dragostea care mă înconjoară, oameni frumoși care mi-au îmbogățit viața, oameni frumoși pe care v-am cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare și cărora am reușit să aduc o rază de lumină prin tratamente și consiliere.
   Noi Toți am înțeles că Iubirea, Blândețea, Căldura Sufletească sunt manifestări ale Divinului Etern și odată manifestate aducem Darurile Divine precum Pacea, Fericirea și Sănătatea în Corpurile noastre.


  Fie ca acestă sărbătoare a Nașterii Pruncului Iisus să aducă în sufletul nostru Pace, Iubire și Sănătate și haideți să-L trăim cu adevărat pe Tatăl Iubirii în fiecare secundă al Vieții noastre. 
 Vă iubesc frați întru Lumină și vă mulțumesc. 
             Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!
                   Asthar Maia    
22. Ascensiunea – A Șasea Inițiere - Dec 20, 2018 9:50:00 PM
„Fii credincios până la moarte și  îți voi dărui cununa vietii”  Iisus  
Ce frumos ne conduce Domnul nostru Iisus. Simt blândețea și iubirea în fiecare cuvânt. 
    A șasea inițiere este foarte importantă de aceea am hotărât să-i dedic un spațiu separat în blog.   În 18 noiembrie 2018 am postat primele cinci inițieri pe care o conștiință în evoluția ei pe această planetă le poate lua în funcție de realizările ei interioare. 

   Cea de-a șasea inițiere este împlinirea ascensiunii. Devenirea unui Maestru Ascensionat.   În esență această inițiere se face atunci când adeptul și lumina monadei se contopesc pe planul fizic. Întreagă ființă a adeptului incluzând corpul fizic și îmbrăcămintea, se transformă în lumină. În esență corpul fizic doar dispare și este înlocuit de Corpul de Lumină. În trecut ascensiunea însemna trecerea în lumea spirituală,  acum există o nouă abordare mai avansată, din partea Ierarhiei Spirituale, aceea de a-i lăsa pe Maestii Ascensionati să rămână pe Pământ și să-și continue serviciul.  Recent s-a acordat o dispensa care a făcut ascensiunea un pic mai ușoară, așa că nu mai este necesar să îți iei cu tine corpul fizic atunci când te înalți. Această este alegerea adeptului.

   Ascensiunea este atingerea stării de Christ. A deveni un Buddha perfect. A deveni un Maestru Spiritual în totalitate și o ființă realizată, nu doar un suflet realizat. Legea karmei nu mai are nicio autoritate asupra Maestrului Ascensionat. Adeptul s-a contopit complet cu planul monadic al conștiintei.
   La a șasea inițiere o persoană trebuie să aleagă una din cele șapte căi de evoluție
 superioară pe care o va urma. Fiecare Maestru Ascensionat trebuie să facă o astfel de
 alegere în acest punct al evoluției lor și anume pe ce cale vor servi în viitorul lor ajutor
 cosmic.
       Cele șapte căi sunt următoarele :
 1.Calea Slujirii Pământului
 2.Calea lucrului magnetic
 3.Calea antrenamentului pentru a deveni Logos Planetar
 4.Calea către Sirius
 5.Calea Razei
 6.Calea pe care Logosul nostru se află
 7.Calea Absolute a Fiului

   Când o persoană ascensionează, își înlocuiește în totalitate corpul în corpul de lumină.
 Corpul de lumină este un corp pe care l-am creat din lumina pe care am manifestat-o de-a lungul tuturor încarnărilor noastre. Este corpul în care Maestrul Ascensionat  călătorește începând din acel moment.
  Pentru a ascensiona, un adept trebuie să-și echilibreze 51% din karma provenită din toate reîncarnările precedente. Majoritatea are o medie de 200-250 de vieți precedente.
  O altă cerință de ascensiune este ca o persoană să își finalizeze dharma sau misiunea pe Pământ.   Conștientizarea ascensiunii este un sentiment de bucurie totală și iubire necondiționată,recunoașterea și realizarea că ești Dumnezeu și toți ceilalți cu care te întâlnești sunt Dumnezeu umblând pe Pământ.
   Este, de asemenea, o capacitate să te exprimi pe orice plan al conștiintei în orice  moment, nu doar pe planul fizic. Ascensiunea este abilitatea de a te materializă și de a te dematerializa atunci când îți dorești. Este abilitatea de a materializa tot ceea ce ai nevoie și îți dorești imediat. Ascensiunea este un sentiment de comunicare permanentă cu Dumnezeu și cu frații și surorile întru Christos. Este o conștientizare de a fi un  slujitor al lumii. Este capacitatea de a comanda propiei vieți așa cum îți dorești. Este o abilitate de bilocație și de a dobândi imortalitatea fizică.
  Am auzit povești interesante ale Maeștrilor Ascensionati precum Sain Germain care a trăit 350 de ani sau Hermes-Thoth în Egipt care a trăit peste 2000 de ani într-un corp fizic.
  Este, de asemenea, important să realizezi că acum pe Pământ noi ne înălțam sau coborâm în fiecare zi. Fiecare gând pe care îl gândim, fiecare cuvânt pe care îl spunem, fiecare acțiune pe care o realizăm, mâncarea pe care o mâncăm, felul în care ne petrecem timpul de crește sau ne scade vibrația.
  Ascensiunea este o apariție naturală pe care fiecare o va dobândi în final. Este doar o chestiune de timp. Ideea aici este de a scurtă timpul necesar și astfel viitoarele reîncarnări, prin aplicarea și concentrarea energiilor spre creșterea ta spirituală că singurul scop al existenței. Ego-ul negativ va încerca să ne atragă pe căi iluzorii și pline de farmec, care în realitate nu duc unde vrem noi.
   Un alt lucru foarte important de înțeles în procesul ascensiunii este că nu există timp și spațiu, există pentru fiecare dintre noi ipostază care deja s-a înălțat.
  Una din cheile pentru a-ți accelera ascensiunea este să chemi înapoi în prezent Sinele înălțat, în cea de-a cincea dimensiune și să îl faci pe el sau pe ea să fuzioneze cu aura ta. Asta te va ajuta să îți crești vibrația către nivelul de ascensiune.
   Această parte corpului tău spiritual care deja lucrează la acele nivele ascensionale, așteptă răbdător pentru următoarele 6 corpuri să ajungă la vibrația sa. Vrea să fuzioneze cu tine aici în etern, dar trebuie să i se ceară să facă asta ,căci asta este Legea Cosmică.


Extras din  Manualul Ascensiunii
De Dr. Joshua David Stone
Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!
23. Cartea Cunoașterii: Cheile lui Enoh® a dr. J.J. Hurtak- în limbă romană - Dec 18, 2018 6:43:00 PM
 Ne bucurăm să vă anuntăm că de curând ediția în limbă romană a Cărtii Cunoașterii: Cheile lui Enoh® a dr. J.J. Hurtak (precum și alte două borșuri ale aceluiași autor, traduse în limbă romană) au devenit disponibile pe site-ul Academy For Future Science, aici

 https://shop.keysofenoch.eu/teaching/books/carti-in-limba-romana?fbclid=IwAR0GCLFsScW6QhbBY3AaXbDkUyyhkJ_t5J9FRpOIq2ktnMWEPkkgKmHtc8w

 Vă solicităm sprijinul în a face această informație cunoscută persoanelor care credeți că sunt interesate de informațiile din Carte și vă mulțumim, din nou, celor care ați făcut cunoscută Cartea și pană în acest moment.

 Tatăl Ceresc să ne fie mereu alături tuturor și să ne umple de Lumina Sa Uriyah în toate planurile existenței noastre.

    Mulțumesc Lia pentru această informație!
  Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
            Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!


 Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!

24. Lecția 4- Cheile lui Enoh- 316 - Dec 16, 2018 3:58:00 PM
Namaste dragii mei

Prințul Metatron a spus dl Hurtak:
"Ai primit toate acestea pentru că ai renunțat la cele ale Sinelui tău și te-ai aplecat cu diligență asupra cercetării scripturilor. Află, de aceea, că ultimele zece chei constituie cele zece comandamente. Acestea sunt grilajele piramidale ale Luminii celei Vii, Sha'are 'Orah, (Porțile de Lumină) ale acestei vieți și a vieții ce va să vie"
 "Cele zece comandamente pe care le-a primit Moise sunt adevăratele coduri de energie vie a  Pomului Vieți"

  Din spusele lui Metatron înțelegem că ultimele zece chei de la 310 la 319 sunt porți pentru cei pregătiți să le deschidă. Deci cheia 316 este a șaptea cheie din cele zece și face parte din universul Shekinah. 
 Așa că, să vedem ce ne spune această cheie.  Pentru analiza acestei chei chem să fie alături ghidul meu spiritual EliA și aliații mei de lumină. 
                             Mulțumesc și vă iubesc.Ochii cei sfinți ai taților noștri încă de la începuturile conștiintei urmăresc formarea"Frățiilor Luminii". Frățiile aduc mesajul de "Pace și Pregătire". Din firmament Frățiile primesc "Ființele de Lumină Totală" care vin sub înfățișare de om cu corpusculi de lumină mecanico- cuantici și se "Mișcă printre oameni" grație liniilor de control al fluxului gravitațional pentru ca cei ce vor vedea să "vadă". Frățiile vin și se înapoiază într-o "fulgerare de Lumină". 
  Dl Hurtak ne spune că din înaltele ceruri Elohimii și B'nai Elohimii supraveghează neîncetat creația prin Ochiul creativ al Tatălui și prin Ochiul lui Horus. Aceștia sunt "Tații" ce urmăresc formarea Frățiilor de Lumină.    Acum poate fiecare dintre noi ne întrebăm care este diferența între Ochiul creativ al Tatălui și Ochiul lui Horus. În creațiile originale ale evoluțiilor spectrale a fost folosit Ochiul Tatălui. Aceste creații proveneau direct din proiecțiile sale mentale, trecând prin Ochiul Său Omniscient. Ochiul lui Horus a fost folosit pentru crearea de forme specifice individuale pentru întruparea lui Adam Kadmon.    Versetul 7 ne spune că Iisus a îmbrăcat forma lui Adam Kadmon pentru a îmbrățișa lumile lui Adam Kadmon și să rescumpere trupurile lor astfel încât ei să poată trece în corpuri noi de slavă. La rândul ei creația trebuie să-și treacă codificarea prin acest ecran de lumină, Ochiul lui Horus.       Când grilajul începe să modeleze bastonașele și conurile receptoare ale ochiului, dezvoltarea evolutivă pe plan fizic este vizibilă prin creșterea dimensiunii capului, a segmentelor embrionare ale membrelor, se dezvoltă sistemul senzorial. Deasemenea spiritele avansate au pleoapele ochilor deschise larg. Aceste stadii de dezvoltare embrionara crează împreună acel ceva care a ținut Omul separat de Grilaj. 
    Versetul 18- 28 ne spune că Elohimii, prin intermediul Ochiului Divin, crează Supra- Sinele divin conform modelului Adam Kadmon. B'nai Elohimii, prin alinierea Ochiului Divin cu Ochiul lui Horus , pot crea întrupări fizice ale corpului Supra-Sine de Lumină. Foarte important în studiul acestei chei este să nu confundăm al treilea ochi al nostru cu Ochiul lui Horus. Ochiul lui Horus este "ochiul Domnilor" care servesc pe Tatăl cel Viu al Creației plasat pe zona celui de-al treilea ochi al alesului.    Această aliniere a "Ochilor Divini" prin Supra Sine cu creația fizică permite Fratiilor Omului să dobândească înțelepciunea Elohimilor. Aici, înalta știință este conferită Frăției Omului pentru ca să o ajute cu adevărat la transfigurarea unui întreg proces de bioinginerie a vieții. Tot prin acest aliniament sunt revărsate peste Frățiile Omului darurile divine și tot pe aici se primesc Ființele de Lumină Pură.   Există în permanență treizeci și șase de directori administrativi pe planeta noastră. Aceștia sunt Hakamimii, înțelepții care pot intra în prezența Tatălui în orice moment. Aceștia la rândul lor coordonează Frăția Omului pe planeta noastră. Frăția omului este constituită din servitori altruiști care sunt atenți la nevoile omenirii, punând propriile nevoi după cele ale omenirii.
  Transfigurarea efectivă operează prin controlurile de lumină ale Urim și Thumim care sunt folosite pentru construirea noi rețele directe între Frăția Omului și Frăția Luminii. Despre Transfigurare și refacerea liniilor axiotonale cu ajutorul cristalelor am vorbit în cheia 317. Pentru cei care sau dezvoltat pe o linie folosind puterea de regenare ale Urim și Thummim(cristale sanctificate) , știu că liniile axiotonale pot fi stimulate de aceste cristale și de asemenea se dezvoltă o mai bună comunicare/percepție cu Frăția.
    Dl Hurtak ne spune că prin energizarea câmpurilor magneto- gravitaționale din jurul corpului nostru , structura noastră moleculară se poate schimba. Din acest considerent Metatron și Consiliile de Lumină au făcut disponibil "un proces de polarizare" numit "ZE" care poate media între corpul fizic și "Ființele de Lumină Totală" și care pot transforma corpul în timp ce facultățile mentale sunt menținute.     Ze'oni sunt particule gând create de energiile spirituale și fizice care ne ajută în crearea Corpului de Lumină, ne ajută să schimbăm toate programele limitative ale formelor gând care controlează sistemele tradiționale.      Partea PracticăRugăciune-  Meditație
 Meditația de operare cu Ființele de Lumină Totală 
 Meditație foarte puternică primită în dar din partea Ființelor de Lumină Totală, cu ajutorul ghidului meu spiritual EliA și aliaților mei de Lumină. Asthar Maia
    În timpul acestei meditații/ rugăciuni eu ascult următoarele melodii. Voi puteți asculta ce doriți. Crisis of Faith ( Sadness )Unfinished LifeThe Messenger   Intrăm în starea alfa respirând conștient, inspirăm, expirăm iubire. Unii dintre noi au nevoie doar de câteva secunde pentru a intra în starea alfa, alții au nevoie de mai mult. Inspirăm, expirăm... Sunt din ce în ce mai liniștită. Nu putem opri gândurile, dar le lăsăm să treacă cum trec norii pe cer. Este Pace...Când suntem pregătiți, în echilibru cu noi și cu Întregul, chem lângă mine să mă ajute, ghideze și asiste călăuzele mele. Îmi imaginez în jurul meu un octaedru de platină care se învârte din ce în ce mai repede. Îmi deschid inima...valuri de iubire se revarsă în valuri albe aurii trecând dincolo de forma fizică. Iubesc, iubesc... Valuri de iubire învăluie întreaga creație, tot ce este viu pe suprafața Mamei Pământ și tot ce este viu în interiorul Mamei Pământ. Pământul este o bilă de Lumină albă aurie. Menținem această imagine câteva minute. Sentimentul de Unime este minunat...minunat...   Îmi imaginez în palma dreaptă un cristal Urim, iar în palma stângă un cristal Thummim. Le simt duritatea, culoarea și sunetul. Să nu uităm că aceste cristale sacre sunt vii, inteligente.    Acum sunt pregătită și cer să mă conectez la cei 36 Hakamimii, înțelepții care în orice moment pot intra în prezența Tatălui. Ei sunt directorii administrativi ai planetei noastre. Din Inima mea înaltă pleacă 36 de raze de iubire spre acești Înțelepți. În aceeași clipă ei simt conectarea mea. Sunt foarte bucuroși să ajute, să susțină și să faciliteze operarea cu Ființele de Lumină Totală.  36 de raze de lumină turcoaz- auriu pornesc din inima lor înaltă spre inima înaltă a mea. Se apropie, energia îmi umple toate celulele corpului. Simt iubirea lor nemărginită, căldura, blândețea cum îmi mângâie fiecare celulă............................ Vă iubesc și vă mulțumesc!
   "Doamne! Mamă/ Tată Dumnezeu te rog frumos, ca prin intermediul cristalului Urim să fie construite noi rețele directe între mine și Frăția Luminii, prin care să primesc Forme gând, Frecvențe Cristaline de Lumină care să activeze canale de Iubire necondiționată și Înțelepciune și deasemenea ca orice informație și ghidare să fie transmise prin acest canal. Cer cristalului Thummim să mă ajute ca toate aceste canalizări de frecvențe să rămână în "perfecțiune" în această dimensiune".  Prin intenție cer să fiu conectată cu Frăția Lumini. Pot să vizualizez noi rețele de lumină care se formează prin intermediul cristalului Urim între mine și Frăția Luminii. Energia se mișcă circular din ce în ce mai repede. Lumina este tot mai strălucitoare. Acum vizualizez că din palma mea stângă prin intermediul cristalului Thummim o energie de culoarea platinei înconjoară rețeaua de lumină  albă- aurie nou formată. Mâinile vibrează. Las câteva minute să se umple de energie toate liniile și coloanele nou formate. Inima înaltă se scaldă într-o baie de iubire. 
 Acest canal de grilaje de lumină are în jur de 10 m. Această distanță este simbolică, noi o putem vizualiza cât ne dorim pentru Binele nostru Suprem. La capătul coloanei de lumină se formează o bilă de lumină din ce în ce mai mare. Se modelează un corp omenesc îmbrăcat în hainele de slavă/lumină cam de 2,5 m înălțime așezat pe un scaun de domnie iar deasupra scaunului se află o piatră de safir foarte strălucitoare. Este o Ființă de Lumină Totală. Fața este plină de compasiune și ochii profunzi din Lumină Stelară în mii de culori scânteietoare.     Un puternic sentiment de respect, onoare, iubire și bucurie îmi inundă ființa. Invit Ființa de Lumină Totală în familia mea pământeană pentru a împărtăși cu Ea bucuria de a servi Împărăția lui Dumnezeu.     "Pentru co-participarea mea (spui numele) împreună cu Ființele de Lumină Totală la diferite operațiuni pe diferite nivele multidimensionale cer să fiu ajutată să duc întregului neam omenesc mesajul de "pace și pregătire" pentru avansare a sufletelor".    Ființa de Lumină mă privește cu multă iubire și blândețe. Se apropie și intră în interiorul octaedrului de platină.  Îmi cunoaște gândurile, Linia Vieții în toate direcțiile Timpului și misiunea. Știe exact ce am nevoie pentru a-mi îndeplinii misiunea/ misiunile cu succes.    Se apropie și cumva simt că se amestecă energiile noastre. Îmbrățișez Ființa de Lumină, fața mea se unește cu fața Lui și împreună devenim o singură Ființă de Lumină. Pot privi clar prin ochii Lui în mii de culori ca mici săgeți. Este Eternitatea, este doar Lumină...păstrez această stare cât consider eu...este minunat, este puritatea sfințeniei...Eu Sunt Eternitatea...Sunt Lumina... Sunt Iubire Pură...  Acum Aici este momentul în care polarizarea de Lumină "Ze" mediază între corpul meu fizic și Ființele de lumină Totală și între corpul de conștiință și "dublul meu divin" fasonat conform lui Adam Kadmon. Aici Acum este momentul în care particulele- gând de Lumină "Ze- oni"dezvoltă capacitățile de proiecție și telekinetică, simt transformarea, este minunat. La acest nivel de conștiință corpul meu este subordonat gândurilor. Totul este Lumină, Pace, Libertate și Iubire.   Sunt atentă la fiecare gând, sunet, miros intuitiv care poate să vină. Pot să-mi apară pe ecranul minții forme geometrice, chipuri în culori, mesaje sau sunete. Rămân deschisă la Tot ce vine, fără limită... Simt pace, iubire, blândețe, bucurie, smerenie...  Forța efortului emoțional- volitiv și densitatea imaginilor este cheia pentru a deplasa intenția dintr-un câmp de energie în alt câmp instantaneu. Aceasta este legea Legăturii Inductive, este o cheie foarte importantă. Sunt create noi linii axiotonale progresive.   Spun de patru ori: Elohim, Elohim, Elohim, Elohim. Cer să se refacă amprenta albastră energetică a a mea (spun numele) conform imaginii Divine. Albastrul îmi inundă fiecare celulă.    Las Ființa de Lumină Totală din interiorul meu să gestioneze, să reorganizeze grilajele de conștiință și rețelele emoționale- volitive pentru a crea imaginea perfectă a Iubirii și Luminii.   Îmi simt puterea interioară cum îmi curge prin fiecare celulă, îmi creionează fața, mâinile în culori de chihlimbar și auriu. Primesc un dar în mâna dreaptă: un Trident din aur alb încrustat cu safire, iar pe creștet se așează lin o coroniță cu trei vârfuri ascuțite simbol al Trinității de culoare aurie cu sclipiri argintii.    Acum Aici fac parte din Frățiile Omului și aleg Acum Aici să servesc Lumina și Împărăția Ta Tată...Mă simt puternică, plină de încredere, siguranță și iubire...   Ființa de Lumină Totală mă privește în ochi. Zâmbește... zâmbesc și eu și îi șoptesc:"Mulțumesc!"... apoi pleacă. 
   Doamne, Mamă/Tată Dumnezeu sunt pregătită să "văd" și "să primesc" "Ființele de Lumină Totală" de câte ori este necesar pentru a împărtășii cu Ele Bucuria de a servi Împărăția Ta Doamne! 
   Eu...(spui numele) las pe Cel Bătrân de Zile împreună cu Cel Tânăr de Zile să pregătească un loc în care Fiul Omului să-și poată odihni capul într-o revelatoare unitate cu fiii și fiicele Mirelui. Și las ca cosmosul super- naturii să se reveleze în interiorul cosmosului naturii întru domnia Shekinah pe Pământ, Fie ca radiațiile Luminii să perforeze toate voalurile și toate felurile de limitații astfel încât strălucitoarea energie din mințile mele să se trezească pentru plenitudinea tuturor misterelor.     Doamne, Mamă/Tată Dumnezeu te rog ghidează-mă în zdrobirea tuturor receptaculelor formei și ajută-mă să fac Voia Ta, să pot arăta lumii întregi inseparabila sa unitate cu Divina Familie.         Te iubesc, vă iubesc, mă iubesc! Sunt minunată, puternică, am curaj iar ca toiag am iubirea!
      Mulțumesc înțelepților Hakamimii, Ființelor de Lumină Totală și aliaților mei pentru această puternică conexiune.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Pentru aceea dintre dumneavoastră care doresc să achiziționeze cartea în limbă română o găsiți aici: http://maiamariamaia.blogspot.com/2018/12/cartii-cunoasterii-cheile-lui-enoh-dr.htmlTot de aici se pot achiziționa și alte cărți scrise de dl Hurtac precum și CD-uri și DVD-uri cu intonarea numelor sacre.  
   Pentru cei dintre dumneavoastră, la care le este mai ușor să asculte meditația, cerul a aranjat prin mai multe semne și situații să ajung la o persoană minunată care a "aranjat" meditația și a pus-o pe suport audio printr-o perfectă ghidare a Cerului, un înger pe Pământ, o conștiință cu o misiune complexă care cu dăruire și multă dragoste vindecă, ajută, îndrumă și din suflet draga mea Liliana îți mulțumesc...Mulțumesc Doamne!
 A primi inițierile celor doi Ochi ai lui Horus presupune a primi: protecție, lumină, cunoaștere, înțelepciune, credință, vitalitate, vindecare, viață. Toți cei ce doresc toate acestea sunt liberi să solicite așa cum a spus Mihaela Tristar, printr-o rugăciune aici.
   Pentru cei dintre dumneavoastră care doriți să aflați mai multe despre Ființele de Lumină Totală, vă recomand cu multă căldură emisiunea realizată cu prietena mea Mihaela Tristar, de Gina Cosnete.     Vizionare plăcută! 


   Pentru încheiere să cântăm împreună mantra:


                                          Shiva shambho înseamnă Shiva, "cel bun"
Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos! Mulțumesc EliA, mulțumesc Prințului Metatron și mulțumesc tuturor Ființelor de Lumină Pură care m-au ghidat, ajutat și asistat! Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența prin următorul link: 
https://maiamariamaia.blogspot.com/2018/12/lectia-4-cheile-lui-enoh-316.html

 Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!


25. Cântecul fratelui Soare sau a tuturor creatiilor - Dec 10, 2018 7:19:00 PM
Namaste dragi mei! 
 Acum aduc în prim plan o rugăciune deosebită prin cântecul iubirii transmis în fiecare celulă, un cântec care mă poartă prin tunele de lumină curcubeu prin care simt simbioza dintre mine ca conștiință Divină și celalalte conștiințe frați și surori.  
   Iubirea care unește într-un dans Divin. 

 Cuvintele sunt de prisos așa că vă invit în Curcubeul Iubirii, Luminii în Interiorul sufletului unde este doar Lumină, alb... 


Preaînalte, atotputernice si bunule Dumnezeu
laudã tie, slavã, cinste si binecuvântare
numai tie ti se cuvin, o Preaînalte,
cãci nici un om nu-i vrednic sã-ti rosteascã numele.

Lãudat fii, Doamne, cu toate creatiile tale
si mai ales cu domnul frate Soare
prin care tu ne dai ziua, lumina.
El este frumos, strãlucind cu mare slavã
si tot el te întruchipeazã pe tine, Preaînalte.

Lãudat fii tu, Doamne al meu, pentru sora lunã si pentru Stele
tu le-ai pus pe cer limpezi, pretioase, frumoase.

Lãudat fii tu, Doamne al meu, pentru fratele Vânt,
pentru aer si pentru nori
pentru azurul linistit si pentru toate stãrile vremii
prin ele tu tii în viatã toate creaturile.

Lãudat fii tu, Doamne al meu, pentru sora Apã
care-i foarte trebuincioasã si foarte înteleaptã
pretioasã si castã.

Lãudat fii tu, Doamne al meu, pentru fratele Foc
cu care tu luminezi noaptea,
el este frumos si jucãus;
de neîmblânzit si puternic.

Lãudat fii tu, Doamne al meu, pentru sora mama noastrã Pãmântul
care ne tine si ne hrãneste
care rodeste poame felurite
cu flori smãltuite si cu ierburi.

Lãudat sã fii tu, Doamne al meu, pentru cei
care iartã din dragoste pentru tine,
care îndurã boli si încercãri,
fericiti atunci când pacea o salveazã
cãci prin tine, Preaînalte, vor fi ei încununati.

Lãudat fii tu, Doamne al meu, pentru sora noastrã, Moartea trupeascã,
de care nici un om viu nu poate scãpa,
nefericire celor care mor în pãcat de moarte,
fericiti cei pe care îi va surprinde împlinindu-ti voia
cãci cea de-a doua moarte nu-i va putea vãtãma.

Lãudati si binecuvântati pe Domnul meu,
multumiti-i si slujiti-l
cu cea mai mare smerenie.
(Text preluat din cartea:
Jacques Le Goff - "Sfântul Francisc de Assisi"
Polirom, 2000, Traducere de Mihai Ungurean)Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos! Mulțumesc EliA, mulțumesc Prințului Metatron și mulțumesc tuturor Ființelor de Lumină Pură care m-au ghidat, ajutat și asistat! Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența prin următorul link: 
https://maiamariamaia.blogspot.com/2018/12/cantecul-fratelui-soare-sau-tuturor.html Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!